promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly problémákkal küzd a Sztárban Sztár énekese - Lehet, hogy színpadra sem léphet
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha nem sikerül meggyógyulnia, lehet, színpadra sem állhat vasárnap.

Marics Petire mostanában rájár a rúd. A legutóbbi Sztárban Sztárban egy technikai hiba miatt (nem működött a mikrofonja és a közönség semmit sem hallott az előadásának első pár pillanatából), nem sikerült a legjobban a szereplése. Akkor mindenki próbálta őt vigasztalni, de nagyon csalódott volt, hogy nem tudta igazán megmutatni, hogyan is bújt Tina Turner bőrébe.

Azóta kiderült, hogy nem csak a technika szúrt ki vele, hanem le is betegedett. Már legutóbb adás előtt is rosszul volt, a tünetei pedig csak rosszabbodtak a fellépés óta. Természetesen, rögtön tesztelték covidra, de negatív lett az eredmény.

„Múlt vasárnap a fellépés előtt szétgyógyszereztem magam, de másnapra rosszabb lett a helyzet. Fáj a fejem, a hátam, a nyakam és a torkom is, így a hangom sem a legjobb. Szerencsére Covidra negatív volt a tesztem, így attól nem kell tartani, hogy vírusos vagyok, de a szerdai szárazpróbára már szeretném összekapni magam. Nem akarom erőltetni a hangomat, de muszáj vasárnap egy tökéletes Mező Misi produkcióval a színpadra állnom, ezért gyakorolnom kell”

- árulta el.

A következő adás miatt sokat kell gyakorolnia, de pihennie sem ártana, hogy biztosan ne kerüljön veszélyben a vasárnapi fellépése.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás