promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez kissé elszállt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szerelemtől legalábbis. Ben Afflecket egy angyalnak festette le.

Jennifer Lopeznek minden oka megvan a boldogságra. A zenei és filmes karrierje szárnyal, és a magánéletben is rátalált a szerelem egy korábbi párja mellett, aki Ben Affleck.

"Soha nem voltam jobban"

- mondta az énekesnő a legutóbbi interjújában.

Jelenleg rózsaszín felhőben úszik, annyira szerelmes, hogy arra nincsenek szavak.

"Szerencsésnek érzem magam, boldog és büszke vagyok, hogy vele lehetek. Ez egy gyönyörű szerelmi történet, amiben kaptunk egy második esélyt”

- ábrándozott JLo.

Először 2002 és 2004 között alkottak egy párt, majd tavaly tavasszal találtak ismét egymásra. Korábban is, és most is óriási figyelem kíséri a kapcsolatukat, mind a média, mind a rajongók részéről, ezért sokkal tudatosabban alakították azt.

„Idősebbek vagyunk, és okosabbak, több a tapasztalatunk, az életünk különböző pontjain vagyunk, most vannak gyerekeink, és nagyon tudatosnak kell lennünk ezekkel a dolgokkal.”

Jennifer Lopez szerint a kapcsolatuk egészen más, mint majdnem két évtizeddel ezelőtt, nagyon vigyáznak rá, szinte szentként kezelik. Nagyra értékeli a második esélyt is, amit kaptak.

"Amikor találsz valakit, nagyon-nagyon szereted, és kapsz rá egy második esélyt? Ez nagyon ritka, értékes, gyönyörű dolog, és nem vesszük természetesnek."

Ben Affleck nagyon keményen dolgozik azon, hogy a mostani kapcsolata jól sikerüljön, rengeteg érzelmi munkát fektetett bele. A színész sokat változott az évek során, az énekesnő szerint abszolút az előnyére, olyan férfi lett, akire büszke lehet.

"Őszintén hiszem, hogy a szerelem mindent irányít. A szerelem mindig mindent legyőz – kapcsolatokat, gyerekeket, munkát, munkahelyi kapcsolatokat”

- tette hozzá Lopez.

Mind apaként, mind párként egy angyalnak festi le Afflecket, akivel jelenleg nagyon boldog, és úgy érzi, megtalálta az igaz szerelmét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás