promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelin lebuktatta magát - Címlapon derült ki az igazság
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin nem titkolózik tovább, most az egész ország előtt megmutatta, hogy kiért dobog a szíve.

Győzike lánya, Gáspár Evelin nagyon megégette magát az előző kapcsolatával, ami botrányosan ért véget. Nem volt benne biztos, hogy újra tud bízni a férfiakban, de most kiderült, hogy sikerült ismét kinyitnia a szívét, ugyanis már nyolc hónapja kapcsolatban él Attilával, akivel az interneten ismerkedtek meg – sőt, a híresség most meg is mutatta szerelmét a Story Magazin címlapján.

„Attilával egy hét csetelés után találkoztunk először, aminek egyébként a szüleim egy cseppet sem örültek. Kijelentették, nem vagyok normális, hogy egy ismeretlennel találkozom. Apum folyamatosan hívogatott is a randi alatt, hogy minden rendben van-e, és még közös szelfit is kellett neki küldeni”

mesélte Gáspár Evelin.

Úgy tűnik, hogy Evelin nagyon boldog Attila mellett, akivel amúgy már együtt is élnek Nyíregyházán, ugyanis a férfit oda kötik a vállalkozásai – és ugyan Gáspár Győző lányának szoknia kell még, hogy nem egyedül vagy a családjával él, de nagyon jól érzi magát a párjával:

„Tanulom még az együttélést. Összességében azt is, milyen egy rendes párkapcsolatban élni. Eddig senki sem szeretett, tisztelt, becsült annyira, mint Attila. Mi több, csakis rossz tapasztalatom volt, egyik kapcsolatom nagyobb csalódás volt, mint a másik. De Attila kiérdemelte a bizalmamat”.

Íme a pár:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás