promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Arnold Schwarzenegger: „Teljesen összetörtem”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mélypontra került Arnold Schwarzenegger, egy olyan embert veszített el, aki igazán közel állt hozzá.

Nemrég szörnyű hír rázta meg Hollywoodot és a filmkedvelőket, ugyanis kiderült, hogy 75 éves korában elhunyt a Szellemirtók, Ikrek, Ovizsaru és egyebek között a Junior legendás rendezője, Ivan Reitman. Rengetegen gyászolják a filmkészítőt, hiszen számtalan remek alkotással ajándékozott meg minket az utóbbi évtizedekben, Arnold Schwarzeneggert pedig egyenesen letaglózta a tragédia, hiszen igazán jó kapcsolatot ápoltak, és sokat köszönhetett neki.

„Ivan Reitman egy legenda. Hollywoodban ő volt a legnagyobb. A komédia királya volt.

Az életben igazi ember volt – egy csodás édesapa és férj, egy fantasztikus barát, egy remek emberi lény. Jólelkű, nagylelkű és pokolian okos volt, mindig ott volt melletted, ha szükség volt rá.

Teljesen összetörtem, részvétem a Reitman családnak.

Ha ismerted őt, Ivan mindig képes volt arra, hogy részévé váljon a történetednek, az enyémnek is jelentős részét ő írta. Örökké hálás leszek neki azért, mert esélyt adott nekem, egy osztrák akcióhősnek, hogy kipróbáljam magam vígjátékokban is, miközben a stúdiók csak azt akarták, hogy arra fókuszáljak, hogyan tudnék még rosszfiúkat gyilkolni, felrobbantani dolgokat és az izmaimat mutogatni. Tudtam, hogy komédiákban is sikeres tudok lenni, de kellett valaki más is, aki ezzel tisztában van, hogy valósággá váljon a dolog. Ezért volt Ivan egy remek rendező és barát: olyan dolgot látott benned, amit mások nem, és segített abban, hogy ezt meg tudd mutatni a világnak.

Mennyei volt elkészíteni az Ikreket, Juniort és az Ovizsarut Ivannal. Igazi öröm volt vele dolgozni az utóbbi években a Hármasikreken, és közben közelről látni benne a szenvedélyt és a zsenialitást. Még múlt héten is arról beszéltem, hogy milyen izgatott vagyok, amiért ősszel újra Ivannal forgathatok.

Képtelen vagyok elhinni, hogy már nem dolgozhatok együtt vele, nem lóghatok vele, vagy nem beszélgethetünk újra együtt az életről. De azt is tudom, hogy Ivan nem múlt el, még mindig itt van velünk. Itt van most is a történetem jelentős részében. És ha voltál olyan szerencsés, hogy találkozhattál vele, vagy csak ismerted a munkásságát, akkor ő a te történetet részese is lett.

Köszönök mindent, Ivan”

– búcsúzott barátjától Arnold Schwarzenegger.

Ivan Reitman a tervek szerint ősszel forgatta volna le az Ikrek folytatását, a Hármasikreket, amiben Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito is visszatértek volna Tracy Morgannel kiegészülve, de egyelőre még nem tudni, hogy mi lesz így a projekttel – bár sokak szerint Ivan Reitman fiának, Jason Reitmannek kéne átvennie a filmet, hiszen belőle is elismert rendező lett, aki legutóbb a Szellemirtók: Az örökség című alkotást készítette.

Itt lehet megtekinteni Arnold Schwarzenegger posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás