promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az Ikrek folytatása, ráadásul Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito is visszatér!
Borítókép:  Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több mint 30 év után folytatást kap az Ikrek című vígjáték, és örülhetnek a rajongók, ugyanis Arnold Schwarzenegger, illetve Danny DeVito is szerepelni fog benne.

1988-ban mutatták be az Ivan Reitman (Szellemirtók) által rendezett Ikrek című nagysikerű komédiát, amiben Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito alakítottak rég elveszett ikertestvéreket. Az alkotás természetesen tele volt remek poénokkal, amik főleg onnan eredtek, hogy a két színész cseppet sem hasonlít egymásra, mégis ikreket játszanak – most pedig úgy néz ki, hogy több mint három évtized elteltével bővülni fog a filmben látott család.

Ivan Reitman elárulta, hogy Hármas ikrek címmel jön az Ikrek folytatása, amiben a visszatérő Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito mellé Amerika egyik legkedveltebb humoristája, Tracy Morgan csatlakozik, mint egy újabb elveszett ikertestvér – aki történetesen színes bőrű.

A készítők ezzel az újdonsággal szeretnék majd megmutatni a világnak, hogy egy családban nem a különbségek számítanak, hanem a szeretet és az összetartás – ez pedig egy fontos üzenet, főleg manapság.

Az alkotók alapból Eddie Murphyt szerették volna Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito mellé, de ő nagyon elfoglalt lett az utóbbi években, így jött a képbe Tracy Morgan, akit a hazai közönség leginkább a Két kopper című filmből ismerhet, amiben Bruce Willis oldalán láthattuk őt.

Az is kiderült már, hogy a forgatókönyv már elkészült, Ivan Reitman és a színészek rábólintottak a projektre, és elvileg jövő év elején szeretnék elkezdeni a forgatást – persze előtte még kell szerezniük egy stúdiót, ami pénzeli a Hármas ikrek című filmet.

Egyszerre örömteli és furcsa, hogy ennyi év után elkészül az Ikrek folytatása, szóval reménykedjünk benne, hogy nem rontják el, és meglepnek minket egy vicces, de mégis csupaszív, megható vígjátékkal, ami tudja, hogy mekkora marhaság – és pontosan emiatt lesz szórakoztató.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás