promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Danny DeVito: Dwayne Johnson nagyobb, mint Arnold Schwarzenegger
Borítókép:  Comic Book
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Danny DeVito már többször dolgozott nagy emberekkel, de azt mondja, hogy Dwayne Johnson mindenkit felülmúl.

Az első mérések azt mutatják, hogy a Jumanji: A következő szint sikere felülmúlja majd a két évvel ezelőtti eredményt – a szakemberek már az első hétvégén 40-50 millió dolláros bevételre számítanak Amerikában. A Sony képviselői azt mondták, hogyha a második rész eléri a Vár a dzsungel eredményeit, ők már elégedettek lesznek.

 

A sikernek biztosan nagyon fontos része, hogy a film minden kockájáról süt, hogy milyen jól érezték magukat a színészek munka közben: a fantáziadús akciójelentek, a poénok is jobbak, ha a színészek élvezik a munkájukat és egymás társaságát.

Danny DeVito egyenesen el volt ájulva az alapnégyestől. Leginkább talán attól, akitől a legnagyobb távolság választja el: Dwayne Johnsontól.

„Szerintem Dwayne nagyobb, mint Arnold. Ennél több izmot nem lehetne pakolni egy emberre, az biztos. És közben mindketten a legcukibb, legédesebb alakok, akivel valaha forgattam. Szóval, ha valakinek lehetősége nyílik, hogy egy ilyen óriással dolgozzon, akkor ne hagyja ki. Nagyszerű élmény lesz.”

DeVito tudniillik többször is játszott együtt Arnold Schwarzeneggerrel, az 1988-as Ikrekben, és az 1994-es Juniorban, mégis hiába dolgozott már együtt több nagyemberrel, szerinte a Szikla mindannyiukat felülmúlja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás