promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fenegyerek Robbie Williams pillanatok alatt vesztette el a szüzességét – az édesanyja ágyában
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztárénekes visszaemlékezett tinikora dicső és kissé kínos perceire.

Robbie Williams nem szokott kertelni, ha a magánéletéről faggatják. Legutóbb például arról kérdezték, hogyan vesztette el a szüzességét, ő pedig még tőle is szokatlan választ adott erre: pillanatok alatt történt minden, ráadásul az édesanyja ágyában hancúrozott a szerencsés hölggyel.

A 48 éves sztárénekes jó szívvel gondol vissza az első alkalomra, igaz, ez az élmény inkább a lányoknál szokott traumatikus lenni, a behatolással járó esetleges fájdalomérzet miatt. Robbie ráadásul volt annyira vagány, hogy az akkori barátnője nevét később az egyik dalába is becsempészte.

A szívtiprónak tartott férfinél ugyanakkor nem volt egyszerű a kezdet, hiszen a szüzessége elvesztésekor gyorsan végzett, ráadásul közel állt ahhoz is, hogy inkább bele se fogjon a dologba. Bevallása szerint csak az odakint várakozó haverjai miatt nem fújt teljes visszavonulást.

Az egykori Take That együttes szépfiúja később aztán alaposan belelendült, nagykanállal habzsolta az életet, de 2010 óta már boldog házasságban él a színésznő Ayda Fielddel, akivel 4 év randizás után kötötte össze az életét, és ma már 4 gyermeket nevelnek közösen. Robbie egyébként egy katolikus iskolába járt a szüzessége elvesztése idején, így nem csoda, hogy kissé gátlásos volt.

„Hazavittem a lányt, majd rettentően megijedtem, és azt mondtam magamban, hogy én ezt nem tudom megcsinálni. De aztán a földszinten várakozó haverok kinevettek, ezért úgy döntöttem, hogy meg kell tennem, ha törik, ha szakad. Szóval visszamentem az emeletre, és bebújtunk az ágyamba, de az túl keskeny volt, ezért átmentünk az anyáméba”

– emlékezett vissza az énekes a nem túl fényes történetre. Aztán másodpercek alatt megtörtént a dolog, és ma is szeretettel gondol vissza a lányra, aki természetesen már hozzá hasonlóan szülő, ráadásul nem közszereplő, ezért Robbie nem is nevezhette meg őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás