promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hová tűnt Südi Iringó? - Újra életjelet adott magáról a táncosnő
Borítókép:  YouTube.com/TV2Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Südi Iringó már hosszú idő óta eltűnt a közéletből, de most végre megtudhatjuk mi történt vele.

Emlékeztek még Südi Iringóra? A mindig mosolygós, üde jelenlétű táncosnőre a Szombat esti láz adásából? Hosszú ideje nem tűnt már fel a médiában, így nem sokat tudhattunk róla - egészen idáig. Most a Palikék Világa by Manna című YouTube csatornának árulta el, hogy éppen mivel foglalkozik. 

A táncos műsor idején még évekig a hétköznapjaink része volt Südi Iringó, aki számos híres férfival karöltve mutatkozott a táncparketten akkoriban. Táncoltak Istenes Bencével, Hajas Lászlóval, Stohl Andrással vagy Somló Tamással is. Annak ellenére, hogy a közös előadásokkal a nézők kifejezett tetszését hamar elnyerte, ma már nem szerepel egyáltalán a médiában. 

„Közel negyvenévesen azt érzem, ideje lenne új mederbe terelni az életem. Egyelőre nem látom a következő lépést, így kivárok. Noha meg kell jegyeznem, nem szeretem a változásokat. Na, ehhez képest épp nemrég adtuk el a párommal a budapesti házunkat és költöztünk ki vidékre, egyelőre egy ideiglenes helyre”

- nyilatkozta pár hónapja.

Napjainkban tánctanítással és szabászattal foglalkozik Fehérváron. Habár még nem tartja magát kifejezetten szakembernek a varrás terén, de folyamatosan képzi magát a területen. Előtte egy papírszívószálgyárat szerettek volna beindítani a műanyag változattal szemben, de ez végül nem jött össze.

Az eltűnésével kapcsolatban következőképpen nyilatkozott:

„Ha eltűnésről van szó, akkor azt mondom, hogy ha táncos műsorról beszélünk, akkor bármikor. Az az élet, az a pörgés, ami ott volt, azok nagyon meghatározó évek voltak az életemben. Imádtam, de bármi más, az nekem annyira nem.”

Südi Iringó azt is elmondta, hogy sok helyre hívták már: főzésre, a dzsungelbe, de nem érezte magáénak egyiket sem. Elképzelhetőnek tartja, hogy tudta volna csinálni, de azt már kevésbé, hogy jól is érezte volna magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás