promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás Peti nyílt levélben tette helyre Puzsér Róbertet
Borítókép:  RTL Magyarország
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puskás Peti ezúttal egy hosszú nyílt levélben üzent Puzsér Róbertnek.​

Puzsér Róbert nemrég a tőle megszokott stílusban reagált Puskás Peti és Bakács Tibor csatározására. Az ország kritikusa egy üresfejű, kommersz hülyegyereknek írta le az X-Faktor mentorát.

Nem telt bele sok időbe, Puskás Peti egy rövid posztban reagált Puzsér szavaira, de nemrég egy nyílt levelet is írt neki, amit ugyancsak a közösségi oldalán jelentetett meg. Puskás Peti szavait változtatás nélkül, teljes egészében közöljük.

„Kedves Róbert!

Azért írlak kedvesnek, mert amikor személyesen találkoztunk, amúgy mindig nagyon kedves voltál velem. Ugyanakkor nagyon szórakoztatónak tartom, hogy ahhoz képest, hogy engem vádolsz feltünési viszketegséggel,mégis napok óta rólam irogatsz és becsmérelsz( köszönöm, én kellemesen el lettem volna nélküle),de végülis az ország vezető bulvárújságírójának mi más elfoglaltsága lenne. Ettől függetlenül még mindig hiszek benne, hogy az újságírás azért egy nemesebb foglalkozás, mint Berki Krisztiánnal pereskedni,de hát te aposztrofálod magadat publicistának, biztos jobban tudod.

Bevallom Bakács Tibor megszólalása bántott, igazságtanul durvának éreztem...a tied viszont teljesen hidegen hagy, hiszen biztos voltam benne, valamit fogalmazol majd idővel, hiszen olyan vagy mint a házőrző kutya: megugat mindenkit, aki a kerítés mellett elmegy, ezért felesleges nagy jelentőséget tulajdonítani írásaidnak vagy kitüntetettnek érezned magad,ha megszólítva lettél.

Mégis azért válaszolok neked, mert nyilván a szeretteimet azért igencsak bántja, nem is az észrevételeid, hanem az a végtelenül közönséges, egyszeri kommentelő színvonalához simuló felszínességed és legfőképpen a “stílusnak” gondolt trágárságod, mindezt népművelőnek álcázott jelleggel. Mivel lelkiismeretes szerzőnek tartod magad biztos nem kell ecsetelnem, (hiszen utánajártál már), hogy amikor annyit tudok elmondani magamról, hogy vegán vagyok, akkor abból a bizalomból teszem ezt, hogy a kritikus valószínűleg tisztában van a másik fél munkásságával, ha már megszólítja. De ha kíváncsi vagy, hogy én hogyan fogalmaznám meg sikereim titkát, akkor most megteszem.

Köszönöm szépen, hogy rendes gyerek hírében állok, próbálok is így viselkedni, mert ezt tanították a szüleim. Mivel nagyszüleim és szüleim is színészek és a családom tagjai körülbelül az 1940-es évektől a magyar szinházi élet aktív művészei,ők azt tanították nekem , amikor először mentem színházi próbára, hogy ahogy belépek az épületbe mutatkozzak be a takarítóktól kezdve a büfésen át az igazgatóig , mert mindenki megérdemli ugyanazt a tiszteletet. Ehhez azóta is tartom magam. Ezen kívül, amit tulajdonságomnak tartok, ami sikerre vezetett, az a helyzetfelismerésem.

15 évvel ezelőtt bejutottam a Megasztár című műsorba, ahol szintén nagyon kedves voltam, mégis a 4. műsorban kiestem, így 8. helyezettként végeztem. Másnap kölcsönkértem 130 ezer forintot az akkori sógoromtól és barátomtól, Balázstól, aki által egyébként ismerjük egymást személyesen, hiszen a te barátod is,sőt a születésnapján talán még ittunk is együtt. Ebből a 130 ezer forintból vettem egy digitális zongorát. A következő héten megírtam 5 dalt, azokkal a zenészekkel, akiket megismertem a műsor folyamán, így elsőként jelentkeztem saját dallal abból a szériából, nevezetesen a Lépteid számmal. Azon a nyáron a fellépéseim gázsiját nem cipőkre költöttem, hanem visszafizettem Balázsnak a kölcsönt,énekórákra kezdtem járni és finanszíroztam még 2 klipemet.

Azóta készült szóló énekesként és a Bieberszel közel 30-40 klippem, nyertem Cometet, Bravo Otto-t, Fonogrammot. 3 mozifilmben játszottam ,közülök a kedvencem Sampon szerepe a Made in Hungáriában, forgattam 500 epizódot a Jóban Rosszban sorozatban, amit a második családomnak tekintettem. Körülbelül 40 színházi szerepet játszottam el szerte az országban, a Madách Színházban pedig József szerepét immáron 14 éve alakítom,illetve apukámnak vagyok partnere a Napsugár fiúkban Nyíregyházán.

Nem tudom biztosan, de úgy 20-30 klipet rendeztem, köztük a Halott Pénznek, Margaret Islandnek, az Ivan and the Parazolnak , nagyon büszke is vagyok rájuk. A Biebers-szel csodás sikereket értünk el kezdő zenekarként, talán mondhatom hogy jelensége voltunk a 2010-es évek Petőfi Rádió fesztivál irányvonalú szférájának, és azóta is visszatérő fellépői vagyunk a Szigettől kezdve a Szin színpadainak. Elképesztő élmény volt Robbie Williams és az Image Dragons előzenekarának lenni évekkel ezelőtt.

Örökre hálás leszek, hogy belepillanthattam egy valódi zenei piac hátterébe. 2019-ben csodás szezont zártunk, az elmúlt 2 évben viszont valóban kevés megjelenésünk volt szakmai és emberi okokból, de az elmúlt hónapokban öcsémmel rengeteget dolgozunk azon, hogy kijöjjünk a saját és a covid okozta válságunkból. Két egyesületem van, amit lefőképpen a saját pénzemből finanszírozok, mert fontosnak tartom, hogy közszereplőként ne csak szórakoztasson az ember, hanem fontos ügyek mellé is kiálljon. Az egyik a Füri Zenetér Egyesület, ahol 5 éve ingyenes kórusfoglalkozásokat tartunk gyerekeknek, illetve az elmúlt 2 évben már több mint 1 millió forint értékben vittünk sport- és hangszereket nehéz helyzetben lévő iskolákba.

Nagy megtiszteltetés, hogy Highlights of Hungary díjat nyertünk, társadalmi munkánkért, illetve hogy az Appy Alapítvány közösségéhez tartozhatunk, még akkor is ha zöldfülű egyesület vagyunk köztük. A Woodapest Egyesülettel pedig városi fásításra adtuk a fejünket, amivel már több eseményt is lebonyolítottunk civil,céges és önkormányzati támogatóinknak köszönhetően és ugyan nem sokkal , de már több mint egy tucat fával tudtuk gazdagítani Budapest zöldítését.

Rengeteget szerepeltem tévében, hol kisebb, hol nagyobb sikerrel a köztévétől kezdve a Tv2-n át jelenlegi csatornámig ,az Rtl Klubig,ahol büszkeséggel tölt el, hogy műsort vezethetek, mentora lehetek immár 5 éve a jelenlegi tévézés legsikeresebb műsorának, az X-faktornak,és változatlanul imádom és boldog vagyok, ha remek stábokkal dolgozhatok együtt, mint teszem az Rtl-nél. Jelenleg minden energiámmal a zenekarra összpontosítok, visszamondva ezért akár színházi vagy tévés szerepléseket, mert felelősséggel tartozom egy majdnem 20 fős stábnak, akiknek perspektívát,megélhetést és szerethető munkahelyet kell biztosítanom, ettől a koronavírustól megtépázott helyzetben. Nem egyszerű jelenleg sajnos.

És igen vegán lettem lassan 5 éve.Ez nem csak az étkezésemben valósul meg, hanem az életvitelemben:legyen szó közlekedéstől kezdve, öltözködésen át a fogyasztási szokásaimig vagy akár az önkénteskedésig állat- és természetvédelmi eseményeken... Lehetőleg próbálok piacon vásárolni termelőktől, és magyar márkákat választani minden téren, hogy a pénzt amit megkeresek a nézőimből, a saját zsebükbe vándoroljon vissza. Ha már jegyet vásároltak hazai alkotásokra, akkor tudják, hogy a művész is bizalommal van a magyar termékek vagyis honfitársaim keze munkája iránt.

Amúgy pedig ha már honfitársaimnál tartunk, örömmel festettem gyermekkórház falát Karácsony Gergely főpolgármester úrral, de ültettem fát Fürjes Balázzsal és Dr. Nagy István miniszter úrral is, pedig lehet sok mindenben máshogy látjuk a világot, de vannak közös ügyek, amikhez szívesen csatlakozik az ember. Ez pedig így helyes.Veled se kell egyetértenünk mindenben, bár az biztos nem is fogunk.

Mindenesetre amíg te lehülyegyerekezel másokat, én maradok a kedves megszólításnál. Mert ezt is a szüleimtől tanultam: maradj mindig nagyvonalú másokkal, mert rövid az élet a kicsinyességhez. Rengeteg hibát követtem az életemben,sok mindenre nem vagyok büszke. De mindig próbáltam tanulni belőle.Valószínűleg most is fogok, hogy vannak dolgok, amikre felesleges reagálni, mégis megteszem, mert rosszul érint, hogy egy nagyon harmónikus családi környezetben, azzal kell foglalkoznom , hogy a szeretteimet nyugtatom, hogy minden rendben,csak vannak emberek, akiknek ebből származik a bevétele, hogy másokat kritizálnak.

Nagyon remélem tudok még témát szolgáltatni neked jó sokáig! Köszönöm figyelmed! Sok sikert kívánok kedves Róbert!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás