promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi párja beismerte: „Óriásit tévedtem”
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Shane Tusup megrendítő vallomást tett.

Mostanában sokat hallani Shane Tusup-ról, elsősorban a Szabó Zsófival való párkapcsolatáról, de természetesen a sportsikereiről is folyamatosan hírt adnak a magyar sajtóban. Az amerikai edző mind ez idáig vajmi keveset beszélt valódi érzéseiről, de a Palikék Világa by Manna Futtában című műsorban nemrég elmondta, hogy szakmai szempontból nagyon sikeres volt a Hosszú Katinkával folytatott közös munka.

Shane Tusup elmondása szerint a teljesítmény szempontjából pozitív hozadéka volt kettejük szerelmének, de magánéleti szempontból viszont sok feszültséget hordozott magában mindez.

„Nekem nagyon stresszes volt, főleg, ha láttam a dolgokat elcsúszni. »Ez a csapás nem működik, a pillangó nem elég jó, az átfordulás félrement«, ha nem úgy látom a fejlődést, ahogy elképzeltem, akkor nem mondhatok semmit. Mert ezt elmondod a sportolódnak, elmondod az alkalmazottadnak. Ezek azok a dolgok, amiket elmondasz, mint egy főnök, de én kinek mondhattam el? Nem tudtam megosztani senkivel, a családom akkor nem volt még Magyarországon, nem volt könnyű velük sem beszélni. Mivel egy háztartásban éltünk, ezért sem volt egyszerű... Rengeteg dolgot magadban kellett tartani, sok kimondatlan dolgot hordozol magadban, sokat nyelsz”

– magyarázta az edző.

Tusup sokáig észre sem vette, mekkora nyomás és milyen mértékű teljesítménykényszer volt rajra, csak később döbbent rá, hogy mit is cipelt a vállán.

„Hazamentem meglátogatni a családomat egy időre, és minden leülepedett bennem. Addig nem realizáltam, mekkora nyomás alatt voltam. Rájössz arra, hogy amit addig normálisnak hittél, mert hozzászoktál, nem volt az... Óriásit tévedtem. Élveztem azt a fajta nyomást... De az nem volt normális... Szóval hirtelen visszaléptem egyet, hogy madártávlatból lássam a dolgokat, és így már minden értelmet nyert: ezért nem értettek meg teljesen az emberek, ezért nem ismert igazán senki. A média, az interjúk elől elzárkóztam, és magamban kezeltem a nyomást. Nem akartam, hogy tudják, hogyan érzek, mert attól kiborultam, stresszelt... Most viszont már sokkal jobb minden, mert már tudom, hogyan kell kezelni ezeket a helyzeteket, mégis lehetek önmagam, minden nyomással a vállamon”

Shane Tusup a beszélgets végén hozzátette, hogy most már nagyon jól érzi magát a bőrében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás