promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófit jól felfuttatta az RTL Klub, hogy egész évben a köztudatban tudjon maradni – celebnaptár 2021
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ilyen volt az RTL Klub szuperszexi bábocskája, Szabó Zsófi 2021-es éve, amiben volt válás és Álarcos énekes, sok-sok villantás, és persze Shane Tusup.​

Celebnaptár rovatunkban a Promotions olvasóinak kedvenc hírességeit vesszük sorra, hogy mi történt velük a 2021-es esztendőben. A celebekkel kapcsolatos egész éves történésekről havi lebontásban olvashattok, majd minden etap végén az adott celebbel kapcsolatos legolvasottabb hírt találhatjátok. Nézzük, milyen volt Szabó Zsófi 2021-es éve!

Január:

Szabó Zsófi azzal indította az évet, hogy megmutatta, milyen bombasztikus formába öntötte magát. Megszabadult a karanténkilóktól, elkezdett futni, sportolni, és meg sem állt, amíg 54 kilóra le nem fogyott.

Később, január 29-én az RTL Klub Reggeli című műsorában jelentette be, hogy válik a férjétől, majd azt is elárulta, hogy még a saját édesanyja előtt is titkolta, hogy problémák vannak a házasságában.

Február:

Ezt követően persze mindenhol arról beszéltek, hogy Zsófi 5 évnyi házasság után otthagyja a férjét, és új életet kezd. Az ezzel kapcsolatos cikkek többsége viszont olyan állításokat és spekulációkat tartalmazott, aminek Zsófi egyáltalán nem örült, ezért tiszta vizet öntött a pohárba.

A műsorvezető válási híre Puzsér Róberthez is elért, aki a tőle megszokott stílusban véleményezte a dolgot. Azonban nem csak ő, de Kiss Endi, a Hooligans dobosa is keményen beszólt Zsófinak az egyik TV-műsorban, idézem:

„ha beállsz k..vának, ne csodálkozz, ha elintéznek. Ilyen a média világa”.

Március:

Márciusban kicsit lecsendesedtek a dolgok Zsófi körül, de így is volt min csámcsognia a médiának, hiszen a Fókusz arról faggatta őt, hogy mi történt vele az elmúlt időszakban. Ebben a riportban árulta el Zsófi, hogy szívesen visszatérne a színészkedéshez és a modellkedéshez. (Nos, bizonyos szempontból mindkettő összejött neki, hiszen az Álarcos énekesben hetekig azt játszotta, hogy vonzódik Fluor Tomihoz - a szerk.)

Május:

Az április nagyon visszafogott volt Zsófi életében, aztán májusban bebizonyosodott, hogy amióta életmódot váltott és otthagyta a férjét, a felnőttes gondolkodásmódját is sutba dobta azért, hogy végre méltó tagjává váljon az RTL Klub mérgezett elméjű sleppjének, és leereszkedett egy központi figyelemre vágyó kamasz szintjére, hogy ennek szellemében építse fel új imázsát. Ennek alapköve az a közös kép volt, amit Miller Dáviddal lőttek a Reggeli című műsor stúdiójában.

Augusztus:

Bár mindent megtett azért, hogy rá figyeljen az egész ország, 2021 első fele mégsem hozta el az igazi rivaldafényt Zsófinak, de augusztusban bekeményített. Ebben a hónapban kapott szárnyra az akkor még csak pletyka, hogy Zsófi elcsavarta Hosszú Katinka exe, Shane Tusup fejét.

Azonban nem csupán az úszóedzővel, de Fluor Tomival is összeboronálta az internet nép, hiszen az Álarcos énekes nyomozói szemlátomást flörtöltek egymással. Mindez persze a műsor kedvéért kellett, no meg azért, hogy Zsófit szándékosan egy szerelmi háromszögbe zárja be az RTL Klub. Istenes Bence is ezt a kamurománcot promótálta a csatorna reggeli műsorában.

Nem tellett bele sok időbe, Fluor Tomi az RTL Klub kamerái előtt vallotta be, hogy ő csak Zsófi miatt jött az Álarcos énekesbe.

Szeptember:

Ősszel aztán annyira felpörögtek Zsófi körül az események, hogy gyakorlatilag nem volt olyan nap, hogy ne láthattuk volna őt a címlapokon. Hol Fluor Tomi miatt cikkeztek róla, hol Shane Tusuppal hozták össze, de ha éppen egyikük sem volt a közelben, mindenki beérte azzal, hogy Zsófit milyen kihívó szettekben állítja a kamerák elé az RTL Klub. Íme néhány példa ebből a hónapból:

Alaposan feldobta a hónapot, mikor Zsófi születésnapján készült vele egy interjú, amiben végre levetette az RTL Klub által ráaggatott bohóc jelmezt, és őszintén mesélt arról, hogy mi történt vele, miután életmódot váltott.

Mégsem ez lett a hónap legolvasottabb anyaga vele kapcsolatban, hanem azok a lesifotók, amelyek róla és Shane Tusupról készültek.

Október:

Októberben folytatódott a szeptemberi körforgás: Álarcos énekes - Shane Tusup - villantás - Fluor Tomi.

Október végére már mindenki arról beszélt, hogy Zsófi és Shane együtt vannak, ami persze a jól felépített hype-nak köszönhető. Bár ők csak később, egy exkluzív interjúban árulták el, hogy egy párt alkotnak, szépen sorban felbukkantak a kotnyeles ismerősök, akik életben tartották a pletykát, és rivaldafényben Szabó Zsófit. Ugyancsak egy neve elhallgatását kérő ismerős kotyogta ki azt is, hogy az Év legrosszabban titkolózó gerlepárja-díjra komoly esélyes celebpárocska már össze is költözött egymással.

Szerencsére a hónap legolvasottabb cikke Shane Tusuptól-, és Fluor Tomitól mentes volt, hiszen Zsófi új kutyusa, Lana állt a középpontjában.

November:

Novemberben még mindig nem jött el a nagy bejelentés ideje, továbbra is csak a sejtelmes, gyanús flörtölések és bókolások mentek a közösségi oldalakon. Aztán Zsófi kirakott egy olyan fotót, amivel biztos, hogy egy életre belopta magát a Marvel-rajongók szívébe.

Ebben az időszakban megjelent egy könyv is, amiben ugyancsak szerepet kapott Zsófi. Itt mesélt arról az első és utolsó pofonjáról, amit még az édesapjától kapott, és ami miatt még a foga is letört.

December:

Az év utolsó hónapjában aztán végre megtörtént, amire olyan sokat kellett várni. Zsófi és Shane Tusup első hivatalos közös fotója az ország egyik bulvárlap címlapján jelent meg, mellette egy terjedelmes interjú, amiben a párkapcsolatukról beszéltek.

Szabó Zsófi 2021-es kalendáriumát az alábbi fotóval zárjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás