promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi a válásáról: „Ne higgyetek el mindent, amit az újságban vagy a hírportálokon olvastok!”
Borítókép:  Szabó Zsófi / via roviden.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan meglepődtek, mikor kiderült, hogy Szabó Zsófi elválik a férjétől, ennek kapcsán pedig most fontos üzenetet fogalmazott meg az emberek számára a műsorvezető.

Az RTL Klubon futó Reggeli népszerű műsorvezetője, Szabó Zsófi 2015-ben kezdett járni Kis Zsolttal, akivel egy évvel később összeházasodtak, majd egy közös gyermekük is született. A közönség a Maradj haza magadnak! című műsorban betekinthetett a hétköznapjaikba, és úgy tűnt, hogy minden rendben van köztük, de pár napja a híresség bejelentette, hogy válik a férjétől – és nagyon nem tetszik neki, hogy azóta ennyi cikk született ezzel kapcsolatban.

„Szeretném, ha tudnátok, hogy azt a töménytelen mennyiségű cikket, amit az elmúlt napokban rólam és a családomról írtak, nem én gerjesztem és nagyon nem örülök neki. Egyszer beszéltem nyilvánosan a témáról a Reggeliben, ezután sem fogok sehol nyilatkozni róla. Ne higgyetek el mindent, amit az újságban vagy a hírportálokon olvastok!”

– fogalmazott Szabó Zsófi.

Rengeteg spekuláció látott napvilágot, amik mind azt taglalják, hogy vajon mi vezethetett Szabó Zsófiék nehéz döntéséhez, de egyelőre az igazi ok köztük marad, és talán így a legjobb, hiszen akármennyire is a nyilvánosság szeme előtt zajlik a válás, ez még így is egy privát dolognak számít, amit nekik kell egymás között megbeszélniük, lerendezniük a gyermekük érdekeit szem előtt tartva.

Itt lehet megtekinteni Szabó Zsófi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás