promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi egy elképesztően dögös fotóval jelentette be a nagy hírt
Borítókép:  Szabó Zsófi / youtube.com/Családbarát Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas örömhírt közölt egy brutálszexi képpel Szabó Zsófi, ugyanis nem akármilyen díjra jelölték őt.

Sokak számára igazi talány lehet, hogy az emberek vajon miért foglalkoznak mostanában ennyire Szabó Zsófi magánéletével, hiszen a csinos műsorvezetőről szinte naponta jelennek meg cikkek, amik azt találgatják, hogy vajon kivel van együtt. Sokáig úgy tűnt, hogy Fluor Tomi lesz nála a befutó, de nemrég pár lesifotó arról árulkodott, hogy Hosszú Katinka exférje, Shane Tusup lett Szabó Zsófi választottja.

Egyelőre még semmi biztosat nem lehet tudni arról, hogy az Álarcos énekes egyik Nyomozója, Szabó Zsófi kivel jött össze, de most kivételesen nem is erről van szó, hiszen a hírességet óriási megtiszteltetés érte, ugyanis jelölést kapott a JOY Social Media Award „szeresdatested” kategóriájában, ami a nemrég kirakott Insta-posztja alapján nagyon sokat jelent neki:

„Másfél évvel ezelőtt felvettem a futócipőt, ami az egyik legjobb döntésem volt. Megváltoztatta az életem! Kb egy éve volt az a fotózásom, ami meglepő lehetett, de a mai napig sokat jelent nekem. Itt döntöttem el, hogy bátran fogom èlni az életem!
A JOY csapata jelölt a JOY Social Media Award „szeresdatested” kategóriában. Szerintük kiemelkedő az, amit a közösségi médiában képviselek. Talán Ti is így gondoljátok. Talán rátok is hatással volt az èn váltásom.”

Szabó Zsófi meg is mutatott egy képet a fent említett fotózásból, ami igazán szexire sikeredett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás