promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert ezúttal sem fogta vissza magát, ez a véleménye Szabó Zsófiról
Borítókép:  Index/Bődey János
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub műsorvezetője, Szabó Zsófi nemrég jelentette be, válik. Puzsér Róbertnek persze erről is van véleménye, méghozzá igen markáns.

Az RTL Klub műsorvezetője, Szabó Zsófi nemrég jelentette be, válik. Arról is tudni, hogy még édesanyja sem tudta sokáig, hogy lánya házasságával gondok vannak. A feleknél a párterápia sem segített, így úgy döntöttek, hogy elválnak útjaik. Szabó Zsófiban most barátai tartják a lelket. A történteről Puzsér Róbertnek megvan a véleménye, amit le is írt. 

A publicista a Hírklikken jelentette meg gondolatait, s úgy látja a párkapcsolati diskurzus egy sablont követ, amely három fázisból áll:

  1. „Szabó Zsófia és párja közt hatalmas a szerelem, akár egy romantikus lányregényben."
  2. „Álomesküvő. A szerelmespár közös lakásba költözik, gyermekük születik, határtalan boldogságukról tévéműsorokban számolnak be. Egymás iránti elragadtatásuk fergetegesebb, mint valaha."
  3. „Rövid hír a válásról. Szabó Zsófia és egykori párja már hónapok óta külön élnek."

Ezt követően feltesz néhány kérdést Puzsér, olyanokat, hogy

  • „Csak nekem hiányzik ebből a történetből az őszinteség?"
  • „Csak engem zavart az, ahogy Szabó Zsófia az elképesztően nagy boldogságával körbehaknizta a bulvármédiát, és mindenkinek elmagyarázta, milyen is egy jól működő párkapcsolat, ahol minden pillanatban szeretet, bizalom, vágy és szenvedély veszi őt körül, s ahol választottjával mámorosan lovagolnak a naplementébe? Aztán elválnak."
  • „Már nem olyan bőbeszédűek, hisz mégiscsak a magánéletükről van szó. Kinek mi köze hozzá?"

Majd a publicista leírja, hogy mi is a problémája:

„Szabó Zsófia egy ünnepelt celebritás: döntései emberek százezreinek képeznek példát és referenciát. Szabó Zsófia és partnere előadták a tökéletes párkapcsolatot, hogy mindenki rosszul érezze magát, akinek problémái vannak otthon, aki az élete társával feszült vitákat folytat, hisz íme a példa arra, hogy lehet ezt másképp is csinálni! Majd elválnak, hiszen ezt nem lehet másképp csinálni. Ha az a kérdés, hogy az emberek miért érzik rosszul magukat a tökéletlen és esendő társuk mellett, a válasz pofonegyszerű: azért, mert elképzelt boldogságukhoz bulvárlapokból és kereskedelmi tévéműsorokból, Danielle Steel-regényekből és romantikus komédiákból merítik a velejéig hazug referenciát."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás