Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Döbbenetes titkok derültek ki Szabó Zsófi házasságáról

Döbbenetes titkok derültek ki Szabó Zsófi házasságáról

Színes

Döbbenetes titkok derültek ki Szabó Zsófi házasságáról

Színes

Promotions 10:10

Szabó Zsófi az RTL Klub Reggeli című műsorában, könnyek közepette jelentette be, hogy öt év után elválik Kis Zsolttól. Most kiderült, hogy a műsorvezető még az édesanyja előtt is titkolta, hogy problémák vannak.

Ahogy arról elsők között beszámoltunk, Szabó Zsófi az RTL Klub Reggeli című műsorában, könnyek közepette jelentette be, hogy öt év után elválnak Kis Zsolttal. (A pár 2015-ben kezdett el járni, majd egy évre rá egybe kis keltek, 2017-ben pedig közös gyermekük is született Mendel, akit ezentúl is közösen fognak nevelni.)

Amikor az ember küzd azért, ami nem működik, abban egy idő után elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem tudtam hozzá. Hiába szereted a másikat, ez egy idő után kiütközik" – fogalmazott Szabó Zsófi a műsorban. 

A gyerek miatt ugyan próbálták helyrehozni a kapcsolatukat, még párterápiára is elmentek, de ez sem segített. Mint a Blikk a házaspár egyik ismerősére hivatkozva írja, „a férfi nem az a típus, aki szakemberhez járt volna, végül Szabó Zsófi döntött úgy: legyen vége!"

„Sokáig magában tartotta a gondjait, egyedül akarta rendezni. Csak ő és Zsolti tudtak arról, válságba került a kapcsolatuk. Zsófi a barátai és még az anyukája elől is sokáig titkolta, hogy baj van, csak nemrég mondta el a szeretteinek, hogy különválnak. Pálma asszony mindenben támogatja, most sokat is van Zsófival és a picivel, de még a testvére, Gyuszkó is erősíti lelkileg a nővérét, nagyon összezárt a család. Egyelőre nem adták be a papírokat. Csendes, békés válást szeretnének, úgy tűnik, nem lesz gond se az anyagiak, se a gyermekük felügyeletét illetően, mindenben meg tudnak majd egyezni, ahogy a közös cégüket is együtt vezetik tovább. Jó maradt a viszonyuk, sok időt töltenek hármasban, és így is tervezik, szeretnék közösen nevelni Mendelt, mert érte mindketten mindent megtesznek"

– fogalmazott egy ismerős a bulvárlapnak.

Borítókép: Facebook/Szabó Zsófi oldala