promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban sírta el magát Szabó Zsófi – videó
Borítókép:  Szabó Zsófi / RTL Klub Reggeli (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi egy érzékeny témát boncolgató riport után nem bírt az érzelmeivel, és őszintén osztotta meg gondolatait egy sok embert foglalkoztató ügyről.

Az RTL Klub Reggeli című műsorában előfordult már, hogy komoly dolgokról beszéltek a műsorvezetők, de most kifejezetten szíven ütötte Szabó Zsofit egy szegmens. A nagy botrányt keltő Kaleta Gábor-ügy volt a téma, ahol az egykori perui nagykövet számítógépén 19 ezer pornográf képet találtak kiskorúakról, és hiába kapott sokak szerint felháborítóan enyhe büntetést (egy év, két és fél évre felfüggesztve, illetve egy 540 ezer forintos pénzbüntetés), a napokban mégis fellebbezett az ítélet ellen.

A 24 írja, hogy egy 2,5 éves gyermek édesanyjaként Szabó Zsófi nem bírta szó nélkül hagyni a Kaleta Gábor jogi képviselőjével, Mester Csabával készült riportot, és ő is megosztotta az esetről a véleményét:

„Gyomorforgató történet és azt gondolom, megbánás ide vagy oda, kedves Mester Csaba, egy ilyen embernek – tök mindegy, hogy min kellett keresztül mennie – nincs helye a társadalomban. Az a 19 ezer gyerek min ment keresztül? Döbbenet, hogy itt tartunk, hogy fellebbezésről van szó. Ahelyett, hogy csöndben lenne”

– kelt ki magából a híresség, majd eluralkodtak rajta az érzelmek, és a könnyei is kicsordultak, mikor tovább folytatta.

„Egyszerűen nem lehet nem megszólalni. És ez most nem a politikáról szól, hanem arról, amit tesznek ezek az emberek. Nincs ilyen, hogy megbánás, nincs ilyen, hogy megbánta a tetteit. Meg lefogyott. Hát hogy?! Én egy hete alig tudok aludni. Nem azért sírok, mert érintett lennék vagy bármi. Tényleg ilyen van a világban és nem tesznek semmit. Ha van egy ilyen dolog, akkor azt miért eltussolják az emberek? Egyszerűen én nagyon sajnálom ezeket a gyerekeket, és főleg, mióta édesanya vagyok. Ott van a kisfiam, kiszolgáltatott helyzetben van, öltöztetem, pisiltetem és ott van előttem, hogy mi történhet ezekkel a gyerekekkel. És nem tudom túltenni magam rajta. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok anyukának is hatalmas fájdalom, de egyszerűen engem olyan mélyen megérint, hogy nem tudok itt reggel beszélgetni, műsort vezetni. Szerintem ez egy rettenetes dolog, és nem akartam kifakadni a téma kapcsán. Számomra ez abszolút politikamentes. [...] Ez az egész helyzet annyira döbbenetes. [...] Nem azt kívánom, hogy egy ember dögöljön meg a börtönben, hanem azt kívánom, hogy ennek vége legyen, és mindenki, aki megteheti, ez ellen minden erejével fellépjen, és ne eltussolja”

– fejezte be Szabó Zsófi.

Ezek után a műsorvezetőtársa, Papp Gergely próbálta megnyugtatni őt, és arra ösztönözte, hogy szedje össze magát, majd utána folytassák a közös munkát. Látszott Szabó Zsófin, hogy muszáj volt kiadnia magából a dolgot, és ezt meg is tette, a nézők jelentős része pedig a visszajelzések alapján egyet értett vele.

Itt lehet megnézni a videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás