promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Barátai tartják a lelket Szabó Zsófiban
Borítókép:  Ripost
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi házassága véget ért, válik, emiatt nehéz időszakon megy keresztül, de régi barátai és kollégái mellette állnak. „A munkahelyén mindenki szereti Zsófit, ők is támaszai, legfőképpen Peller Mariann, aki rengeteg jó tanáccsal látja őt el" – mondta egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Sokakat megdöbbentett a hír, miszerint Szabó Zsófi és férje Kis Zsolt öt év után válik. A hírt maga a műsorvezető jelentette be az RTL Klub Reggeli című műsorában. Később elárulta, még édesanyja előtt is titkolta, hogy problémája van a házasságával, ahogy arról is beszélt, párterápiára is elmentek, de ez sem segített. A hír szépen felkapta a bulvársajtó, hiszen több cikk is született a témával kapcsolatban, ez pedig nem tetszik Szabó Zsófinak.

„Egyszer beszéltem nyilvánosan a témáról a Reggeliben, ezután sem fogok sehol nyilatkozni róla. Ne higgyetek el mindent, amit az újságban vagy a hírportálokon olvastok!” – mondta.

Az ugyanakkor tény, hogy a műsorvezető nehéz időszakon megy keresztül, de – mint a Blikk megtudta – régi barátai és kollégái mellette állnak.

„Noha az utóbbi években főként a családjára és fiára koncentrált, amiért nem hibáztatható, a barátai, akikre emiatt kevesebb figyelmet fordított, mégsem hagyták cserben. Zsófi egyszerűen nem jó kapcsolattartó, nem az a típus, aki csak úgy felhívja a másikat, hogy hogy van, de egy nagyon szerethető ember. Most rossz passzban van, és azt látom, hogy összezárnak körülötte, amiért ő végtelenül hálás"

– fogalmazott a bulvárlapnak egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Az informátor elárulta, Szabó Zsófi anyukája és a testvére változatlanul mellette áll, ahogy eddig is.

„A munkahelyén mindenki szereti Zsófit, ők is támaszai, legfőképpen Peller Mariann, aki rengeteg jó tanáccsal látja őt el" – tette hozzá az informátor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás