promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történik? Egy sokat sejtető videó került ki Szabó Zsófiról és Fluor Tomiról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fiatalokról posztoltak egy videót, amely az Álarcos énekes harmadik évadának felvételein készült.

Már több hónapja elkezdődött, hogy Fluor Tomi és Szabó Zsófi a közösségi médiában üzenget egymásnak. Az egymásnak szánt vicces üzenetek pedig természetes módon gerjesztettek egy kis pletykát, amely azt találgatja, hogy vajon mi van közöttük. Egyenes választ azonban egyelőre még nem kaptunk, sőt, korábban Istenes Bencét is megkérdezték az RTL Klub-on a Reggeliben, hogy mit tud a fiatalokról.

Bence akkor annyit mondott, hogy izzik közöttük a levegő, de többet ő sem tud elmondani, de valószínűleg majd az Álarcos énekes legújabb évadában többet is megtudhatunk majd erről, hiszen Szabó Zsófi és Fluor Tomi is zsűritagok lesznek. És, ahogy már megtudtuk, egymás mellett is fognak ülni.

Most éppen ezt a videót tették közzé róluk:

Az Álarcos énekes amúgy szeptember 5-én, azaz holnap debütál majd az RTL Klub-on. A részeket pedig 19 órától láthatjuk majd ezentúl minden vasárnap, egészen a fináléig. Reggeli cikkünkben már felfedtük előttetek azt, hogy Nagy Ervin miért vállalta el a nyomozói szerepet. A színész többek között arról is beszélt, hogy szerinte miben rejlik a műsor igazi ereje, amiért ennyire sikeres:

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás