promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktak: Szabó Zsófi „szerelmesen öleli” Shane Tusup-ot - lesifotók
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, a pár nem titkolja tovább szerelmét. Lesifotók.

Az Álarcos Énekes zsűrijéből is ismert, csinos műsorvezetőnő, Szabó Zsófiról, és Hosszú Katinka exéről, a csúcsedzőről, Shane Tusup-ról nyilvános helyen készültek lesifotók Budapest egyik legfelkapottabb kávézójában, ahol általában külföldi turisták tartózkodnak - írja a Blikk.

A lapnak egy olvasójuk küldött képeket a párról, ahogy éppen sorban állnak.

Szabó Zsófi és Shane nem viselkedtek figyelemfelkeltően, de ahogy az olvasó-riporter is megjegyezte a Blikk-nek:

"Azonnal kiszúrtam őket, de nem is lehetett másra nézni, mert mind a két híresség elég feltűnő jelenség"

A képeket beküldő azt is hozzátette, hogy úgy viselkedtek, mint a szerelmes kamaszok, és bár nem csattant el csók közöttük, érezni lehetett, hogy izzik a levegő körülöttük. A képek IDE kattintva elérhetők.

Az elmúlt hónapokban a Promotions.hu is sokat foglalkozott Szabó Zsófi és Shane Tusup egymásnak történő üzengetésével, amely rengeteg közösségi média használó szerint már az elején is egyenes flörtölés volt. Az egész úgy kezdődött, hogy Tusup Zsófi egyik képe alá írt kommentben arra tért ki, hogy nem tudná tartani vele a tempót, mire arra jutottak a fiatalok, hogy egy közös futás keretében kellene kipróbálniuk ezt.

Később Szabó Zsófi és Fluor Tomi kezdett egymással laza hülyéskedsébe a neten, mindent egy vörös tangabugyis vicceskedés indított el Istenes Bence Youtube-csatornáján. Sok internetező és bulvárlap pedig már ebben is azonnal flörtölést látott. De nagyon úgy tűnik, hogy ebben az esetben az internetezők tévedtek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás