promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fluor Tomi a kamerák előtt tapizta le Szabó Zsófit, és le is adták a TV-ben - videó
Borítókép:  Sajtóklub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fluor Tomi kihasználta az alkalmat, és az RTL Klub műsorában fogta meg Zsófi fenekét.

Nemrég írtunk arról, hogy az Álarcos énekes egyik adásából kivágtak egy részt, amiben a nyomozók egymás hátát masszírozták. Ugyan Fluor Tomi hátát senki sem nyomkodta meg, mégis ő élvezhette a legjobban a pillanatot, mert így szabadon fogdoshatta Szabó Zsófit.

Egyik olvasónk viszont most felhívta a figyelmünket egy hasonló szituációra, ami viszont le is lett adva a TV-ben. Itt ugyan nem masszírozásról volt szó, de Fluor szemmel láthatóan okosan használta ki az alkalmat, hogy ismét megérintse csinos nyomozótársát.

Miután bedobták a harmadik szuperkártyát, és leleplezték a Katicát, aki Nótár Mary volt, a nyomozók egymásnak gratuláltak a páholyban, Szabó Zsófi még meg is ölelte Tomit, aki ölelés közben még a műsorvezető fenekét is megfogta.

Bár ez csak egy pillanat volt, a szemfüles nézők könnyedén kiszúrhatták, ahogy az egyik olvasónk is, akitől az alábbi levelet kaptuk a kép mellé:

„Hát ez most vasárnap is megtörtént, de benne is maradt a végtermékben. A mozdulat annyira gyors volt (gyakorlott tapizónak látszik, az áldozat simán gondolhatja véletlennek), hogy mintha senkinek sem tűnt volna fel, ugyanis egyetlen cikket sem láttam semelyik oldalon ezzel kapcsolatban. Az eset egyébként Nótár Mary leleplezését követően történt”

Ha megnéznéd a teljes jelenetet, az alábbi videóban tekerjetek 50 másodperchez!

[[vid]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás