promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi nagyon megváltozott: „Olyan lettem, mint egy főnixmadár”
Borítókép:  Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Krisztusi korba lépett az Álarcos énekes csinos nyomozója, aki sokkal jobban érzi magát a bőrében, mióta életmódot változtatott.

33 éves lett Szabó Zsófi. Az RTL Klub gyönyörű műsorvezetője rengeteget változott az utóbbi hónapokban. Rendszeresen edz, tudatosan táplálkozik, sok folyadékot iszik, és természetesen jobban odafigyel magára. Ennek természetesen megvannak a pozitív hozadékai, hiszen így teljesen új feladatok és lehetőségek jönnek vele szembe.

„Az már csak hab a tortán, hogy a ruhák is jobban mutatnak rajtam. Ennek köszönhetően már nemcsak műsorvezetőként, hanem modellként is foglalkoztatnak, amit bevallom, nagyon élvezek… Pláne, ha egy olyan divatfotózásban van részem, mint ez a mai, amikor azt érzem: több vagyok, mint egy próbababa. Kíváncsiak rám is, sőt, azt a visszajelzést kapom, hogy az a plusz, amit a személyiségemmel hozzá tudok adni a munkához, az koronázza meg az eredményt. Nőként mindezt, nem tagadom, egy hatalmas visszaigazolásként élem meg. Hiszen már nem vagyok huszonéves”

- nyilatkozott Zsófi a Look Book-nak.

Ugyan egyáltalán nem látszik rajta, de az Álarcos énekes nyomozója már 33 éves, ám ez egyáltalán nem zavarja; mi több, büszke rá, és örül annak, hogy jó pár évet letagadhat fiatalos külsője miatt.

„Most érzem úgy, hogy teljesen a helyemen vagyok. Mindent szeretek magamban, illetve magamon – azt, amit képviselek éppúgy, mint például a hajam színét. Erre az élet is rájátszott, hiszen mindig is azt gondoltam, hogy vannak adottságaim, amiknek később fogom csak az előnyét látni, és igazam is lett. Ilyen például a babaarcom – már nem érzem hátránynak, hogy fiatalít. Gondolom, ez az idő múlásával egyre inkább így is lesz!” 

Bár most, hogy megszabadult a karanténkilóktól, sokkal bátrabban öltözködik, és a forgatásokon is szívesebben hagyja a szakembereknek, hogy sminkeljék, és öltöztessék, azért most is megmondja, ha valami nem tetszik magán.

„Hiába sminkel a legjobb sminkes, én akkor is elmondom neki, mit szeretek magamon, hogyan érzem jól magam. Vagy hogy szerintem a mostani trendekből mi az, amit szívesen kipróbálnék. Régebben nem mertem előre szólni, aztán nem voltam elégedett az eredménnyel. Hiába volt szép a sminkem, ha nem láttam magam benne. Most viszont van már bátorságom ahhoz, hogy fel merjem vállalni a véleményem. Hiszen ezáltal mindenkinek könnyebb, nemcsak nekem, annak is, akivel együtt dolgozom. Természetesen mindehhez kell egyfajta bölcsesség is, hogy ne hasson sértésként az, hogy tudatos vagyok. Korábban sokszor éreztem azt, hogy a magam felé irányuló maximalizmusom visszásként hat. Hogy túltoltam, és akaratomon kívül megbántottam másokat. Sokat tanultam, hogyan kell jól kommunikálni, sikeresen együttműködni. Pozitív visszaigazolásként élem meg, hogy szeretnek velem dolgozni, jó a kapcsolatom a kollégáimmal”

Zsófi úgy érzi, a benne megszületett változások új lehetőségeket fognak hozni az életébe.

„Anyukám szokta azt mondani, hogy alig hisz a szemének – olyan lettem, mint egy főnixmadár. Meg is fogadtam magamnak, hogy többet nem fogok belekényelmesedni a jódolgomba… Toppon kell lenni, az új feladatok elébe kell menni, ami által mi is képesek vagyunk megújulni. Így teljesítjük be az örök körforgásunkat”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás