promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi melle felrobbantotta az internetet - fotó
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Álarcos énekes új nyomozója a dekoltázsával harangozta be a műsort.

Vasárnap este indult el az Álarcos énekes 3. évada az RTL Klubon, amiben bemutatkoztak az új nyomozók is. Az első adásban rögtön kettő versenyzőt lepleztek le, mert az Eperke azonnal lebuktatta magát.

Bár számos emlékezetes pillanata volt az első adásnak, a legtöbben mégis Szabó Zsófi és Fluor Tomi első ”csókjáról” és a csinos műsorvezető különleges szettjéről beszélnek.

Az már biztos, hogy az idei évad egy húzóereje Fluor és Zsófi románca és viszonya lesz, Istenes Bence korábban ígéretet is tett az egyik reggeli műsorban, hogy mindent megtesz majd az Álarcos énekesben azért, hogy kihozza belőlük a titkaikat.

Zsófi az első adáshoz egy olyan ruhát vett fel, ami nemcsak a jobb karjánál, de a bal lábánál is teljesen ki volt vágva, és ha ez nem lett volna elég, mindemellett olyan mély betekintést engedett a nyomozó mellei közé, hogy attól nemcsak Fluor Tominak esett le az álla.

Zsófi az Instagram-oldalára ki is posztolt egy olyan képet, amin ebben a ruhában látható, ráadásul felülnézetben készült. Ugyan többen meg is jegyezték, hogy Zsófi ruhája nem volt éppen a legjobb választás, de a követők többsége dicsérő szavakkal illette őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás