promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktatta magát az Álarcos énekes versenyzője
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Álarcos énekes első adásában rögtön két versenyzőt lepleztek le, mégpedig azért, mert az Eperke azonnal elárulta magát.

Vadonatúj, szemkápráztató álarcokkal mutatkozott be a világ legőrültebb és legrejtélyesebb showműsora, az Álarcos énekes harmadik szériája. Az új szabálynak köszönhetően Szandi, Szabó Zsófi, Fluor Tomi és Nagy Ervin rögtön az első adásban, a Szuperkártya felhasználásával lepleztek le egy rejtőzködő énekest.

Az Eperke lett az Álarcos énekes történetének első szuperkártyás leplezettje: Fekete Pákó alig kezdte el a produkcióját, Szabó Zsófi azonnal felismerte jellegzetes hangját, és lebuktatta őt. Így aztán az Eperke már az első adás felénél kiesett, és a helyére egy új versenyző, a Kaméleon érkezett.

Az első adásban a Cápa a Rókával, a Zsiráf a Katicával, a Szarvas pedig eredetileg az Eperkével, majd a szuperkártya felhasználását követően egy új álarccal, a Kaméleonnal párbajozott. A stúdióban ülő nézők és a nyomozók döntése alapján az első adás végén három álarcos énekes került veszélyzónába: a Kaméleon, a Zsiráf és a Róka.

Végül a nyomozók úgy döntöttek, hogy a Rókának kell levennie a maszkját. A sikeres kezdést követően a detektívek ezúttal viszont sötétben tapogatóztak: egyikük sem tippelt helyesen a Róka kilétére.

Nagy Ervin szerint Kovács Patrícia, Szandi szerint Rácz-Gyuricza Dóra, Szabó Zsófi szerint Sáfrány Emese, Fluor Tomi szerint pedig Cserpes Laura volt a maszk mögött. A Róka álarc azonban nem őket, hanem az RTL Klub népszerű híradósát, Szabados Ágnest rejtette.

Az alábbi videókban az Álarcos énekes első adásának néhány emlékezetes pillanatát láthatjátok, köztük Fluor Tomi és Szabó Zsófi ”csókját”.

Szandi megbüntette Fluor Tomit

Szabó Zsófi és Fluor Tomi csókjával indult az Álarcos énekes új évada

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás