promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs több titok: Szabó Zsófi összejött Shane Tusuppal, mindent elárultak a szerelmükről
Borítókép:  Szabó Zsófi / youtube.com/Celeb24 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi sok-sok hónap után végre bevallotta, hogy tényleg egy párt alkotnak Hosszú Katinka exférjével, Shane Tusuppal.

Már hónapok óta azzal foglalkozik a magyar sajtó, hogy vajon ki Szabó Zsófi szerelme. Egy ideig Fluor Tomi tűnt befutónak, majd Shane Tusup emelkedett ki a tömegből pár sokat sejtető lesifotónak köszönhetően, és most kiderült, hogy igaznak bizonyultak a pletykák, ugyanis a műsorvezető a BEST Magazinban elárulta, hogy valóban összejött Hosszú Katinka exférjével.

„Nem tudtam, nem is akartam még nyitni egy új kapcsolatra. Shane viszont nem adta fel, hogy közel kerüljön hozzám. A kitartása pedig levett a lábamról. Nagyon jól udvarolt, hihetetlen romantikus alkat. Volt, hogy a semmiből egy virágcsokor várt az ajtóm előtt. De ami a legfontosabb, hogy az a fajta támogatás, amit ő nyújt nekem az élet minden területén, egyedülálló”

mondta Szabó Zsófi, aki abban reménykedik, hogy mostantól kezdve kicsit nyugodtabb életük lehet majd Shane-nel, hiszen már nem titkolóznak.

Szabó Zsófi ezek után azt is elárulta, hogy mindketten igazi újrakezdésként élik meg a kapcsolatukat, ráadásul Shane Tusup mellett remekül érzi magát:

„Mindketten túl vagyunk egy házasságon. Sérültünk, a hasonló ambícióink pedig úgy éreztük, hasonló jövőt hozhat. Ez mindkettőnknek a nagybetűs újrakezdés. De nem sietünk, és nem tervezünk előre. Kiélvezzük a jelent. Shane mellett újra boldog nő vagyok”.

Shane Tusup is csak úgy kicsattan a boldogságtól, és nem véletlenül írta annak idején azokat a flörtölős üzeneteket, amik mindenkinek feltűntek:

„Sosem terveztem meg előre, hogy mit írok. Csak úgy jött. Nem gondoltam bele, de nem is érdekelt, ki mit szól majd. Azok az igazi gondolataim Zsófiról, amit akkor és ott úgy éreztem, ki kell írnom. Ő életem szerelme, és az ember ilyenkor van, hogy kikiáltja a boldogságát. Szeretem őt mint nőt, mint anyát, mint embert, mint a leggyorsabb futónőt, akit ismerek”.

Íme Szabó Zsófi és Shane Tusup egy párként:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás