promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fény derült Szabó Zsófi titkára – most még több rajongója lesz
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Senki sem tudta ezt Szabó Zsófiról, de most lebuktatta magát.

Komolyra fordult Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata. Az úszóedző édesanyja nemrég érkezett meg Budapestre, hogy megismerje fia szerelmét, és hogy együtt ünnepeljék meg a hálaadást. A közös vacsora állítólag remekül sikerült, Shane édesanyja nagyon megkedvelte Zsófit.

„Shane nagyon várta, hogy végre bemutathassa Zsófit az édesanyjának, és ez meg is történt a napokban. Igyekeznek minél több időt együtt tölteni hármasban, hiszen Cheryl Ann szeretné minél jobban megismerni a nőt, aki elrabolta fia szívét. Egyre több dolgot csinálnak együtt, folyamatosan fejlődik a kapcsolatuk, az pedig szerintem mindent elárul, hogy már egy közös karácsonyi fotózáson is részt vettek. Tulajdonképpen olyan, mintha már egy család lennének”

- mondta Shane egyik ismerőse a Blikk-nek.

Azt követően persze Zsófi is bemutatta az édesanyjának az úszóedzőt, és úgy hírlik, Pálma is áldását adta lánya kapcsolatára.

Az RTL Klub csinos műsorvezetőjéről nagyon sokat tudhatnak már a rajongói, de az talán kevésbé ismert, hogy szereti a szuperhősöket. Pontosan egy hőst biztos, hogy kedvel a Marvel karakterei közül, mégpedig Pókembert, hiszen kedvenc bögréjén is ő látható.

„lyen esős időben, nemcsak reggel, hanem napközben is kàvézom. A pókemberes bögrém, dupla presszó, növényi tej és persze (...) édesítő tabletta”

- írta a posztjában Zsófi, amin az említett bögre is jól látható. Ha ezt a Marvel-rajongók meglátják, biztos ők is rögtön megkedvelik a műsorvezetőt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás