promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ki ez a jóképű férfi Szabó Zsófi mellett? Nem Shane Tusup, az biztos!
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi bemutatott egy különleges férfit, és a közösségi oldalán kérte az emberek segítségét.​

Szabó Zsófi sokszor elképzelte kiskorában, hogy milyen lehet TV-reklámokban szerepelni. Aztán néhány évvel később ő maga is megtapasztalhatta ezt az érzést: egy olyan lehetőséggel keresték meg, amiért már az első pillanatban is lelkesedett, ugyanis az ország egyik legkiválóbb fodrásza, Tóth Márk készítette el a hajszínét. Ennek azonban különleges apropója volt.

„Márk szeptemberben megnyerte a L'Oréal Professionnel Style and Colour Trophy fodrász-versenyének hazai döntőjét, majd akkori munkájával bekerült a világ 9 döntőse közé, ami már önmagában hatalmas siker! A nemzetközi döntőre pedig engem választott modelljének, amit hatalmas örömmel és lelkesedéssel vállaltam és borzasztóan szurkolok neki, hogy olyan nagy országokkal szemben, mint Kanada, Mexikó, Japán, Ausztrália, Oroszország vagy az Egyesült Államok, kis hazánk fodrász-tehetsége nyerje el a közönségdíjat. Magyarként egy nemzetközi versenyen egy magyar tehetségnek szurkolni mindig szívet melengető érzés”

- írta a közösségi oldalán az RTL Klub csinos műsorvezetője, aki arra kéri az embereket, hogy szavazzanak Márkra november 15. és 21. között.

„Márk egy remek szakember, imádtam a közös munkát, csakúgy, mint a szuper frizurát, amit kaptam tőle”

- fogalmazott a posztjában Zsófi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás