promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Pókember: Nincs hazaút könnyen lehet a Marvel eddigi legjobb filmje - előzetes
Borítókép:  Marvel
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyan brutális lett a Pókember: Nincs hazaút új előzetese, hogy a rajongók biztos megkönnyezik.​

Az egész világ tűkön ülve várta már, hogy megérkezzen a Pókember: Nincs hazaút új előzetese, és ez magyar idő szerint nagyjából hajnali 2 órakor végre meg is történt. Hogy az új Pókember-kaland az MCU egyik legfontosabb és legepikusabb darabja lesz, azt eddig is tudtuk, de most, hogy láttuk az új trailert, azt kell mondanunk, hogy még így is alábecsültük ezt a szuperhősmozit.

Ugyan az új előzetesben továbbra sem mutatják meg Tobey Maguire és Andrew Garfield Pókemberét, de helyettük megjelenik a már az első trailerben is felbukkanó Doktor Oktopusz, Willem Dafoe Zöld Manója, Jamie Foxx felturbózott Elektrója, Rhys Ifans Gyíkja, és Thomas Haden Church Homokembere.

A történetről továbbra is vajmi keveset lehet tudni, de ez nem is baj, mert így biztosak lehetünk benne, hogy egy fantasztikus filmélményben lesz majd részünk. A Pókember: Nincs hazaút december 16-án debütál a magyar mozikban, vagyis már csak egy hónapot kell várnunk az év egyik legjobban várt filmjéig. Addig is gyönyörködjetek az új előzetesben, amit valószínűleg a legtöbb rajongó meg fog könnyezni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás