promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Pókember: Nincs hazaút lehet a Marvel második leghosszabb filmje, nem véletlenül
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár még csak pletyka, úgy tűnik, a Pókember: Nincs hazaút lesz a Marvel második leghosszabb filmje a Bosszúállók: Végjáték után.

Ahhoz képest, hogy nagyjából másfél hónap múlva megérkezik a mozikba a Pókember: Nincs hazaút, viszonylag kevés marketinganyagot adtak ki róla; no persze ennek is megvan a maga szépsége. Sokan ugyanis nem szeretik, ha egy filmről már a bemutatója előtt tudni lehet minden fordulatot, viszont az új Pókember még akkor is bőven tartogatna meglepetést, ha a következő egy hónapban csak ezzel lenne tele az internet.

Hamarosan számíthatunk egy második előzetesre is, ami a híresztelések szerint azért csúszik, mert a Sony és a Marvel nem tudnak megegyezni arról, hogy mennyit mutassanak meg a multiverzumos dolgokat érintő spoilerekből.

Ugyan a mai napig titkolják, de már az egész világon tudják, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield Pókembere is fel fog tűnni a produkcióban, a hálószövő régi ellenfeleiről nem is beszélve: Doctor Octopus, Zöld Manó, Electro, Gyík, Homokember; hogy csak azokat említsük, akikről már szó esett az elmúlt időszakban, és akiket már az első kedvcsináló is megerősített.

Persze ennyi visszatérő karakter felvonultatásához bőséges játékidő szükségeltetik, és úgy tűnik, a Pókember: Nincs hazaút nem is fukarkodik az értékes percekkel. Ha hihetünk az eddig meg nem erősített információnak, akkor a Marvel idei utolsó filmje 2 óra 39 perces lesz, ami azt jelenti, hogy ez lesz a stúdió második leghosszabb alkotása a Bosszúállók: Végjáték után.

A Pókember: Nincs hazaút december 16-án debütál a magyar mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás