promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még Pókember is feltűnik a Morbius új, korhatáros előzetesében - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Morbius új előzetese egy sokkal durvább, korhatáros filmet ígér, amiben még Pókember is feltűnik; sőt, Venomra is utalást tesznek.

Miközben a Marvel Stúdió folyamatosan ontja magából a mozifilmeket és a sorozatokat, a Sony is szépen építgeti a maga kis filmes univerzumát, melynek középpontjában Pókember és híres ellenfelei állnak.

Nemrég debütált a mozikban a Venom 2. - Vérontó, ami ugyan látványosra és akciódúsra sikerült, mégis óriási csalódást okozott a rajongók egy részének. Ez alól kivételt képez a stáblistás jelenet, ami megalapozza a Tom Holland-féle Pókember és Tom Hardy Venomjának jövőbeni összezördülését.

A Sony már alig várja, hogy Pókember teljes értékű szereplőjévé válljon a Marvel-karakterek Sony Pictures-univerzumának, ahol legendás gonosztevők hadserege fogja várni őt, hiszen a stúdió folyamatosan jelenti be a filmjeit, és 2023-ra is három időpontot foglaltak le maguknak:

az egyiket a Kravennek, a másik kettőről egyelőre nincsenek információk, de a Fekete Macska valószínűleg köztük lesz.

2022-ben is két filmjük érkezik: az egyik a Pókember: Irány a Pókverzum folytatása lesz, a másik pedig a Morbius, melyben Jared Leto alakítja a címszereplő vámpírt.

Ugyan a koronavírus ezt a projektet sem kímélte, oly sok halogatás és átütemezés után úgy fest, hogy 2022. január 28-án tényleg láthatjuk az eredetfilmet, aminek már az első előzetese is kiszívta a rajongók vérét. Most viszont megérkezett a második előzetes, ami jóval magasabb szinten dübörög, és egy igazán izgalmas, látványos, egyben erősen korhatáros filmet ígér.

Már régóta köztudott tény, és az előzetes is újfent alátámasztja, hogy Michael Keaton Keselyűje is szerepet kapott a Morbius-ban, emellett a film frappáns utalást tesz Venom-ra, továbbá beharangozza Fekete Macskát és Rhino-t (mindez a Hírharsona címlapjának tetején olvasható, amit Morbius olvas az előzetesben - a szerk.). Természetesen Pókember is megjelenik bizonyos formában, Tobey Maguire hálószövőjének képe az egyik ház falán látható, amire hatalmas betűkkel van rágraffitizve, hogy

„gyilkos”.

A Morbius kétségkívül az egyik legjobban várt képregényfilm a közeljövőből, és az alábbi előzetes alapján úgy tűnik, tényleg megéri várni.

Eredeti előzetes:

Szinkronos előzetes:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás