promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A következő Pókember film után búcsúzik Tom Holland?
Borítókép:  Pókember szerepében Tom Holland / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aggasztó dolgokat mondott Tom Holland a Pókember: Nincs hazaút című filmmel kapcsolatban, ugyanis könnyen lehet, hogy utoljára láthatjuk őt Peter Parker szerepében.

Tom Holland először a 2016-os Amerika Kapitány: Polgárháború című Marvel filmben tűnt fel Pókemberként, és egyből meghódította a közönséget, hiszen sokak szerint egyszerűen tökéletes a szerepben. A fiatal színész azóta két saját alkotást is kapott, amikben Peter Parkerként láthattuk őt, a rajongók pedig nagyon várják már a december 16-án érkező Pókember: Nincs hazaút című harmadik Tom Holland-féle Pókember epizódot, aminek az első előzetese nemrég mindenkit letaglózott.

Rengeteg pletyka terjed a Pókemben: Nincs hazaúttal kapcsolatban, ugyanis állítólag Tobey Maguire és Andrew Garfield is visszatérnek benne Pókemberként, ami nagyon boldoggá tenné a nézőket.

Most viszont Tom Holland pillanatok alatt tönkretette sokak örömét, ugyanis elárulta, hogy ezt a filmet teljes mértékben úgy kezelték, mint a trilógia utolsó részét, ami bizonyos szempontból le is zárja a dolgokat – sőt, a színész saját bevallása szerint el is érzékenyült a forgatás végén, mivel könnyen lehet, hogy utoljára látta így a kollégáit, akikkel az elmúlt 5 évben együtt dolgozott.

Az biztos, hogy Tom Holland remek munkát végez Pókemberként, és nehéz lenne olyan színészt találni, aki képes lenne hozzá hasonló alázattal és szerethetőséggel eljátszani a karaktert, szóval reméljük, hogy nem kell végleg búcsúznunk tőle – és úgy látszik, hogy ő sem szeretné elengedni a legendás szuperhőst, mivel máris azt pedzegette, hogy milyen jó lenne ezek után is visszatérni a hálóvető képregényfigura szerepében.

Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő, mivel Tom Holland még elég fiatal ahhoz, hogy hosszú éveken keresztül Pókemberként tündököljön, és a Marvel sem arról híres, hogy könnyedén elengedi a színészeit. Hamarosan minden kiderült, hiszen már nem kell sokat várnunk a Pókember: Nincs hazaútra, ami biztos, hogy rengeteg kérdést megválaszol majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás