promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közellenség lett Ben Affleckből – A színész most tiszta vizet öntött a pohárba
Borítókép:  Ben Affleck / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ben Affleck mondott pár félreérthető dolgot, amik alapján az exfeleségét, Jennifer Garnert hibáztatja az alkoholizmusáért, az emberek pedig nagyon kiakadtak rá.

Egy időben Ben Affleck volt Hollywood egyik legfelkapottabb sztárja, de utána súlyos mélypontra került, alkoholproblémái lettek és széthullott az élete. Azóta már összeszedte magát és a boldogságot is megtalálta Jennifer Lopez mellett, ráadásul azt pletykálják, hogy annyira tombol köztük a szerelem, hogy hamarosan oltár elé állnak.

Ben Affleck nemrég egy nagyjából kétórás interjút adott, ahol őszintén beszélt a küzdelmeiről, illetve a magánéletéről, közben pedig sokak szerint egészen felháborító dolgokat mondott, hiszen arra utalt, hogy még mindig alkoholista lenne, ha együtt maradt volna az exfeleségével, Jennifer Garnerrel – mivel elmondása szerint azért kezdett inni, mert „bezárva” érezte magát a házasságukban.

Ben Afflecket rengetegen támadják most emiatt, hiszen köztudott, hogy Jennifer Garner még a válásuk után is segített a színésznek abban, hogy leküzdje az alkoholizmusát, ráadásul folyamatosan támogatta őt – most Ben Affleck úgy érezte, hogy muszáj tiszta vizet öntenie a pohárba, és így reagált a kirobbanó botrányra, aminek hatására szinte közellenség lett:

„Úgy kezelték azt a kétórás beszélgetést, hogy pontosan az ellenkezőjének tűnjön a mondanivalóm annak, mint amit valójában mondtam. Arról beszéltem hosszasan, hogy mennyire tiszteljük egymást, mennyire törődünk a másikkal, mennyire fontosak nekünk a gyermekeink, akiket mindig előre helyezünk, és mennyi mindenen mentünk keresztül. Aztán azt mondták, hogy az exfeleségemet hibáztatom az alkoholizmusomért, és hogy »bezárva« éreztem magam, és úgy állítottak be engem, mintha egy rossz, érzéketlen, ostoba, szörnyű ember lennék”.

Leginkább az dühítette fel Ben Afflecket, hogy így a gyermekei azt hihetik, hogy nem tiszteli az édesanyjukat, de ez egyáltalán nem így van, hiszen most is jó kapcsolatot ápolnak – ezzel pedig sokakat megnyugtatott, ráadásul a teljes kétórás beszélgetést meghallgatva valóban átjön, hogy mennyire hálás Jennifer Garnernek, és valóban csak kiemelték a kontextusból a mondatait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás