promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ben Affleck és Matt Damon csókolózni akartak, de nem engedték nekik
Borítókép:  Matt Damon és Ben Affleck / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem sokon múlt, hogy Az utolsó párbaj című filmben elcsattanjon Matt Damon és Ben Affleck első csókja.

Ben Affleck és Matt Damon fiatal koruk óta nagyon jó barátok, ráadásul együtt írták az 1997-es Good Will Hunting című fantasztikus dráma forgatókönyvét is, amiért Oscar-díjat kaptak.

Most, 24 évvel később ismét közös projektbe fogtak, ugyanis Nicole Holofcener segítségével megírták az október 14-én bemutatott Az utolsó párbajt, ami az alap elképzeléseik szerint nem akármilyen jelenettel lepte volna meg a nézőket.

Matt Damon és Ben Affleck úgy gondolták, hogy az 1300-as évek végén játszódó alkotásban szájon csókolják egymást köszöntés gyanánt, de a rendező Ridley Scott úgy gondolta, hogy ezzel eléggé kirántanák a filmből a közönséget, hiszen mindenki tudja, hogy az életben mennyire jóban vannak.

Mivel a színészek bíztak Ridley Scott ösztöneiben, ezért még a forgatás előtt kitörölték ezt a jelenetet, így a világ nem láthatta az első csókjukat, hiába lett volna valószínűleg sokak számára emlékezetes – bár lehet, hogy ezzel csak jól járt Matt Damon, hiszen nemrég kiderült, hogy Sandra Bullock szerint Ben Affleck lehelete egyenesen borzalmas:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás