promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali hatállyal kirúgták a sorozatsztárt az erotikus fotói és videói miatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsor készítői szerint az ő nézőik nem erre a magamutogatásra vágynak.

A Hollyoaks egy brit szappanopera, amely meglehetősen régen, 1995 óta fut a szigetországban. A habkönnyű történetfolyam egy kitalált falucskában játszódik, és a készítők eleinte a serdülők, illetve a fiatal felnőttek korosztályát célozták meg vele, de mára szélesebb körben népszerű lett.

„Felelősek vagyunk a fiatal közönségünkért, és ezt nagyon komolyan vesszük”

– indokolta meg a produkció vezetősége azt, hogy miért rúgták ki azonnal hatállyal Sarah Jayne Dunnt, az egyik régi szereplőt. A 40 éves hölgy bűne az volt, hogy bájait a fizetős tartalmakat kínáló OnlyFans oldalon is mutogatni kezdte.

Természetesen próbálták erről lebeszélni a színésznőt, de Sarah most úgy ítélte meg, hogy a 120 ezer fontos (azaz 50 millió forintos) éves fizetésénél többre számíthat a gyorsan felpörgő felnőtt weboldalon.

Egyelőre úgy tűnik, helyesen kalkulált, hiszen rögtön az első héten 7200 fontra (3 millió forintra) tett szert az OnlyFans-követőitől. A színésznő 1996 óta játszotta Mandy Richardson szerepét a szappanoperában, tehát úgy is érezhette, hogy ráfér már némi változatosság.

Sarah nyilvánvalóan nem keresett rosszul, viszont szeretné kihasználni az ismertségét arra, hogy még több bevételre tegyen szert. Nyilvánvaló, hogy rengetegen fognak fizetni azért, hogy az évtizedek óta jól ismert sorozatkarakterüket intimebb környezetben is megláthassák.

Egyelőre a szőke színésznő óvatosan tapogatózik ebben az új világban, például nem is hirdeti az OnlyFans nevet a közösségi oldalain, hanem „exkluzív tartalomként” hivatkozik arra, hogy most már felnőtteknek szóló fotók és videók is elérhetők róla.

A szóban forgó erotikus oldal nyitólapján rózsaszín fehérneműben, egy íróasztal tetején négykézláb állva próbálja előfizetésre csábítani rajongóit. A havi előfizetés 15 dollár, ami átlagosnak mondható ebben a kategóriában.

Sarah egyértelműen lelkesnek tűnik, hiszen naponta akár 3-4 új tartalmat is szolgáltat előfizetőinek. Előzetesként az Instagramon indokolta meg követőinek, hogy miért is vágott bele ebbe az új kalandba:

„Tudom, hogy nőként félnem kellene az öregedéstől, de én imádom azt, ahol éppen járok. Minden évben egyre többet töprengek azon, ki is vagyok, és azt hiszem, nem kell bocsánatot kérnem a tetteimért, ami csodálatos érzés!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás