promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anyaszült meztelen képeket posztolt magáról a nagymellű, szexi, szőke ápolónő - repült is az állásából miatta - fotók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alaposan kirakta hatalmas, gyönyörű melleit a 37 éves szexi ápolónő már az Instagramján is, az OnlyFans című oldalán pedig anyaszült meztelenre vetkőzött. Persze, repült is az állásából, de igencsak megérte neki...

 

 

Olyan szexi képeket osztott meg az interneten a dögös ápolónő, amelyet nagyon sokan nem néztek jó szemmel a kórházban, ahol nővérként dolgozott - írta a DailyStar. 

Saját kollégái panaszolták be a nagyfőnöknél azt az csinos, szőke ápolónőt, akinek három gyermeke és 37 éves kora ellenére is bombateste van és akinek meztelen képeit megtalálták az interneten. Allie Rea árulta is a fotókat és ezzel nagyságrendekkel jobban keresett, mint annak idején a kórházi munkával, szóval csak a fafejű kórházi vezetőség járt rosszul, hiszen egy ápolónővel kevesebb.

A Bostonban élő Allie egyébként csak azután döntött úgy, hogy akkor főállásban meztelenkedik tovább, miután a főnöke behívatta magához, és közölte vele:

"amit csinál a neten, az durván szembemegy a kórházi dolgozók közösségi oldalon elvárt magatartásával."

Ezek után Allie kénytelen volt állásából eljönni, így kommentálta az esetet:

"Kényelmetlenül éreztem magam, hogy az emberek inkább a kórházon kívüli teljesítményemre koncentrálnak, mint a kórházban nyújtottra."

Allie eleinte nehezen viselte, amikor az emberek rájöttek a szexi modellfotóira. Ugyanakkor, a pénz nagy úr és Allie el is magyarázta:

"Több pénzt kerestem az OnlyFans-en, mint ápolónőként, amit csak azért csináltam, mert szerettem - de amint "a lány lettem, aki az OnlyFans-t csinálja", az kiszakított a munkámból."

– tette hozzá.

Allie-nak viszont bejött ez az új "magánvállalkozás": az OnlyFans-os anyaszült meztelen képeivel tartalmaival most havonta 75 ezer dollárt, azaz körülbelül 22,4 millió forintot keres. Ráadásul a férje, akivel három gyermeket nevelnek támogatja is a 37 éves bombázó karrierjét.

(DailyStar)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás