promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kevesellte az ápolónői fizetést, beállt főállású, szexi hercegnőnek
Borítókép:  facebook.com/MsLydiaWelsh
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kórházban már rémálmok gyötörték, és sírva kezdett el minden műszakot.

A koronavírus-járvány okozta extra terhelés miatt a teljes kiégésig jutott el egy angol ápolónő. Lydia Welsh már folyamatosan feszült volt, éjszakánként pedig állandó rémálmok gyötörték, ezért jobbnak látta, ha pályát vált.

Most gyerekzsúrokon dolgozik, bár 2014-ben nem azért végezte el a Southamptoni Egyetemet, hogy mesefigurának öltözve kislányokat és kisfiúkat szórakoztasson. A 29 éves nő számára egy váratlan felkérés hozta el ezt az új lehetőséget.

Az egyik ismerőse ösztönzésére öltözött be hercegnőnek, hogy elkápráztassa a gyerekbulira érkezőket, és olyannyira bevált, hogy később rendszeressé váltak a fellépései. A fotóit látva egyre több szülő volt hajlandó fizetni azért, hogy a szőke szépség hozzájuk is ellátogasson (a közösségi oldalain szereplő merész képek ugyanakkor nem olyan nőre utalnak, aki kizárólag gyerekzsúrokra specializálódott).


Fotó: facebook.com/MsLydiaWelsh

A hercegnői munka mindenesetre nem annyira stresszes, mint kórházi osztályon dolgozni, és alkalmanként 15 páciens egészségi állapotára ügyelni. Abban a munkakörben a végére már odáig jutott, hogy minden műszak megkezdése előtt sírt, mert tudta, hogy képtelen lesz az összes betegen segíteni.

Most viszont örömmel készül minden partira, sőt már alkalmazottai is vannak, akikkel szinte komplett meséket el tud játszani. Továbbra is a legnagyobb tisztelettel adózik a kórházi dolgozók előtt, de neki magának most olyan elfoglaltságra volt szüksége, amely több boldogságot hoz az életébe a rengeteg szomorúság helyett.

Lydia ma már egy hattagú franchise hálózat vezetője Anglia déli részén, és ezáltal akár 50 gyerekzsúrt is képes megszervezni – havonta. Nyilvánvalóan elégedett a váltással, de egyébként sem az az alkat, aki visszafelé szokott tekintgetni.

„A jövedelmem egyenes arányban áll a befektetett idővel és energiával. A munkám anyagi elismeréssel jár, szóval nemcsak időt és energiát fektetek be, minimális haszonért, mint sok ápolónő”

– mutatott rá egy egyértelmű és világszerte általánosnak mondható dologra. A kölyökpartikon is nagy felelősség hárul rá, de ez sehol sincs ahhoz képest, amit egy ápolónőnek kell nap mint nap elviselnie.

„A gyerekek reakciói fantasztikusak, néha elfeledtetik velem, hogy én valójában nem is egy mesebeli hercegnő vagyok, és nem egy csodás palotában élek”

– emelte ki a jelenlegi munkája legnagyobb szépségét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás