promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka nyilvánosan alázta meg a szülinapos Curtist – Most túl messzire ment?
Borítókép:  Majka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka nem akárhogy köszöntötte a 32. születésnapját ünneplő Curtist, ugyanis elég keményen megalázta őt egy poénosnak szánt képpel, ráadásul nyilvánosan.

Majka és Curtis barátsága, illetve munkakapcsolata nem volt éppen zökkenőmentes pár évvel ezelőtt, hiszen hiába raktak le számtalan közös slágert az asztalra, 2018-ban mégis külön utakra tértek Curtis akkori drogproblémái miatt. Szerencsére azóta már újra együtt zenélnek, és minden rendben köztük – ezt bizonyítja az is, hogy folyton egymást ugratják a közösségi oldalaikon.

Nem egyszer megesett már, hogy egészen meghökkentő fotókat posztoltak egymásról, sőt, elég durva beszólások is elcsattantak párszor közöttük, de úgy tűnik, hogy az ő barátságuk ilyen, náluk szinte minden belefér – bár van, amikor még a rajongók szerint is túl messzire mennek, mint például most is.

„Boldog születésnapot te f%*sz!!!”

– írta Majka a cimborája 32. születésnapját ünneplő képhez, amin az látható, ahogy Curtis egy heremintás pólóval pózol, mintha az ő feje lenne egy pénisz vigyorgó vége.

Majka nyilvánvalóan csupán poénnak szánta a humoros fotót, de a követők közül mégis többen kiakadtak rajta, hiszen ezzel szerintük megalázta Curtist, aki ennél jóval többet érdemel ennyi év hűség és barátság után – pedig pontosan ez ennek a posztnak a kulcsa, hiszen ha nem ápolnának ennyire jó, és közeli kapcsolatot, akkor a rapper nem rakott volna ki ilyen képet, szóval nem kell aggódni.

Itt lehet megtekinteni Majka egyesek számára felkavaró szülinapi fotóját Curtisről, amit amúgy a híresség már like-olt is – enyhén 18+-os:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás