promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van még tüske Majka és Curtis között az óriási botrányuk miatt? – Most elárulták az igazságot!
Borítókép:  Majka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka és Curtis őszintén beszéltek a barátságukról, és hogy sikerült-e végleg lezárniuk egykori hatalmas botrányukat.

2018-ban Majoros Péter, azaz Majka fájdalmas bejelentést tett a SZIN fesztivál színpadán, ugyanis elmondta a résztvevőknek, hogy Curtis komoly drogproblémái miatt többé nem fog együtt dolgozni barátjával és zenésztársával. Később egy hosszú bejegyzésben fogalmazta meg gondolatait a nagy port kavaró üggyel kapcsolatban:

„Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat ,sőt inkább az egyik családtagomat!!! Elvette tőlem az a dolog, amit mindennél jobban utálok ezen a földön ... a kábítószer!!”

Curtis nem sokkal később rendbe tette az életét, Majkával is kibékült, így végül újból elkezdtek együtt zenélni, és azóta is sorra adják a teltházas koncerteket (idén a Budapest Parkban például három egymást követő napon is, ami elképesztő teljesítmény). Nemrég a Campus fesztiválon léptek fel, ahol megkérdezték tőlük, hogy maradt-e még bennük tüske a botránnyal kapcsolatban.

„Szerintem nem. Ami történt, megtörtént. Én azt gondolom, az embernek mindig vannak vitái a szeretteivel, a családjával, ez így természetes. A legfontosabb, hogy Atika belátta, ez a dolog így nem működik. Én nem azt kértem, hogy sose csináljon olyat, amit nem szabad, mert végülis hip hop sztárok vagyunk, ez így jól áll az imidzsnek is. Csak azt kell figyelembe venni, hogy ha koncertezünk, akkor azt nyomni kell. Amennyiben ezt megtartjuk, akkor a mi kapcsolatunk ugyanolyan jó marad, mint eddig. Ugyanannyit nevetünk és ugyanúgy jól érezzük magunkat egymás társaságában”

– árulta el Majka az Indexnek.

„Én azt gondolom, ez máshogy nem is működne. Ha bárkiben tüske maradt volna, vagy nem beszélünk meg valamit rendesen, az már kibukott volna az első héten”

– tette hozzá Curtis.

A rajongók örülhetnek, hogy sikerült mindent megbeszélniük, hiszen az ország egyik legnépszerűbb duójáról van szó. Majka és Curtis sikere töretlen, ráadásul rengeteg izgalmat tartogatnak még a közönségnek, ugyanis novemberben indul a Swing turnéjuk a budapesti Erkel Színházban, ami állítólag nagyon „menő” és „egyedülálló” lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás