promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi ismét hatalmasat villantott, Durván lebukott egy időutazó?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy ezen a héten többek között Tóth Andi felhúzott pólója, és egy 1948-as filmben iPhonet nyomkodó időutazó férfi érdekelték leginkább olvasóinkat. Mutatjuk a részleteket!

Ezen a héten sem maradtunk Tóth Andi villantása nélkül. Az énekesnő felhúzta a pólóját, elállt a lélegzetünk is attól, amit megvillantott, aztán jött a ráadás. Erre nagyon sokan kíváncsiak voltak, most kiderül, miért. 

Az is érdekelte az olvasóinkat, hogy lebukott egy időutazó. Egy 1948-as filmben iPhonet nyomkodó férfi tűnik fel az internet népe szerint - aztán valaki elmondta az igazságot. Most megtudhatod a részleteket:

Rá sem ismerni a Xéna egykori harcos hercegnőjére. Kirobbanó formában van Lucy Lawless, új frizurájával pedig bőven letagadhatna jó pár évet.

A Lidl ezen a héten sem okozott csalódást a vásárlóinak, és egy csúcsszuper termékeket dobott piacra. Az áruházlánc magyarok tízezreinek okozott óriási örömöt.

Sylvester Stallone pedig összetörte egész Magyarország szívét, amikor elárulta mely filmek elkészítését utálta. Ez egyik válasza sokkolta a magyar közönséget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás