promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a hétmillió dollár, hol a hétmillió dollár! Johnny Deppnek ennyit kellett fizetnie a válása miatt, de ki kapta a pénzt?!
Borítókép:  Johnny Depp és Amber Heard/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hétmillió dollárba fáj Johnny Deppnek a vállás, de elég cifra ügy, hogy kinek a markát üti ez a szép summa!

2016 óta tart ez a valós történet, amely nemhogy egy gyengébb Johnny Depp film sztoriját, de még egy zsé kategóriás brazil szappanoperáét is alulmúlja és csak nem akar vége szakadni. Mi másról is lenne szó, mint a már 5 éve tartó, egyre ocsmányabb válási sztoriról, amely Amber Heard és Johnny Depp között zajlik - írja a Pagesix. Bár a válást kimondták, sőt, a bíróság még azt az ítéletet is hozta, hogy Johnny Deppet asszonyverőnek is lehet hivatalosan nevezni, de az ügy csak folytatódik tovább.

Most éppen arról a 7 millió dollárról van szó, amelyet a bíróság még a válás során ítélt meg Amber Heardnek. Viszont mégiscsak törént egy furfangos húzás a pénz felhasználását illetően, ugyanis sikerült azt elérni, hogy ezt az összeg ne Amber Heard markát üsse. 

Mivel Amber Heard többször is hangoztatta, hogy részéről az egész pereskedés nem a pénzről szól, így elvileg nem is érdekli különösebben a dolog. (Amber dúsgazdag szülők gyermeke, továbbá a filmszerepeiből is már jól megszedte magát.) A 7 millió dollárt pedig pedig az ítélet alapján részben az American Civil Liberties Union, részben a Los Angeles-i Gyermekkórházn kapja.

[[cikk2]]

Ez idáig mind szép és jó, azonban Johnny Depp és volt neje most szembesült vele, hogy eddig még nem túl sok pénzt utaltak el a két intézetnek. Elvileg a labda Heard térfelén van, viszont a jogi képviselői viszont felhívták a figyelmet, hogy a 7 millió dollár szétosztására nem kevesebb, mint 10 év áll rendelkezésére, és - szerintük - amúgy már nem kevés pénz folyt be a két intézmény számlájára.

Hogy mindebből mi az igazság, hol akadt el a pénz és ki hazudik, vélhetően rövidesen kiderül...

Forrás: Pagesix

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás