promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úton van a világhírnév felé Pumped Gabo, amiért főleg önmagának hálás
Borítókép:  Youtube - Life TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pumped Gabo hét évvel ezelőtt táncolta be magát a köztudatba, a média pedig egyből lecsapott rá és azóta sincs megállás.

Gabo már szerepelt különféle realitykben és számos műsorban feltűnt, most pedig a világhírnév felé veszi az irányt.

Az izmaira büszke 26 éves srác az augusztusban induló The Challenge című műsor új évadában tűnik fel. A realityt az MTV nemzetközi hálózata számtalan országban átveszi, így hazánkban is látható lesz. A műsor óriási népszerűségnek örvend a tengerentúlon, 36 évadot élt meg eddig, a 37.évad 34 szereplőt vonultat fel, köztük Pumped Gabot.

Emlékeztek még amikor tavasszal távol voltam 5 hetet? Egy Amerikai realityt csináltam, ami az mtv The Challenge: Spies, Lies, & Allies !! Ezt most mondhatom el nektek, végtelenül boldog vagyok  és hálás, legfőképpen magamnak hogy mertem álmodni, és azoknak akik hittek bennem. Úgy érzem jó úton járok. Augusztustol itthon is látható lesz, magamat fogom szinkronizálni. It’s Pumped Gabo in the house babyyyyyyyy

A The Challenge elsősorban a feladatokra koncentrál, de nem lenne olyan izgalmas, ha nem kapnánk bepillantást a szereplők magánéletébe, intrikákba és románcokba.

A műsort ezúttal Horvátországban forgatták és Gabónak többek között olyan reality-sztárokkal kell megharcolnia, akik korábban a Big Borhter, a Survivor, a Love Island vagy a Too Hot to Handle nemzetközi verzióban gyűjtöttek tapasztalatok a kamerák előtt.

Hogy Gabo meddig jut el a kőkemény feladatokkal tűzdelt műsorban, hamarosan kiderül, az új évad augusztus 9-én 20 órakor startol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás