promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pumped Gabo büszkén mutogatja nemi szervét
Borítókép:  Pumped Gabo / via ugytudjuk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég merész képet rakott ki magáról az ország szexifiúja, Pumped Gabo, ami nagyon keveset hagy a fantáziánkra, hiszen szinte minden intim titkát felfedi.

Kezdődik a jó idő, hamarosan itt a nyár, és általában ilyenkor másznak elő leginkább a föld alól is az influencerek, hogy megmutassák tökéletes testüket. Lehet, hogy vannak olyanok, akik egyből egy hölgyre gondoltak az előző mondat olvasásakor, de most az egyenjogúság jegyében eláruljuk, hogy a férfiak is ugyanúgy tudnak villantani, és ezt a Balaton Soundos táncával elhíresült Pumped Gabo fogja bebizonyítani nekünk.

A szuperhős testtel rendelkező híresség 2015-ben robbant be a köztudatba, azóta pedig ott is maradt, és úgy kipattintotta magát, hogy egyszerűen nem lehet elmenni mellette szó nélkül. És ha a kockahas, a megnyerő mosoly, illetve a márkás parfüm illata nem lenne elég a hódításhoz, akkor sem kell aggódni, hiszen Pumped Gabo pontosan tudja, hogy mi kell:

egy szürke macinaci, amin tökéletesen átüt a félmaflában várakozó pénisz formája.

Ezt a követők legnagyobb örömére egy bizonyos szempontból szexinek nevezhető, saját fotóval demonstrálta, csak hogy pontosan lássuk, miről is van szó. Az arcán lévő büszke vigyor pedig elárulja, hogy bizony elégedett a kidolgozott testével, meg persze az adottságaival. És valljuk be, nem is lehet hibáztatni őt emiatt.

És hogy miért rakott ki magáról Pumped Gabo egy mindent felfedő, fantáziát szinte egyáltalán nem igénylő képet a farkáról? Ezt hosszasan, irodalmi példákkal alátámasztva indokolta meg a magyar nyelv lehető legdíszesebb formájában – vagy inkább nem:

„Nyár van, vagy mi”

– írta a szavak mestere, a titokzatoskodó szexszimbólum, Pumped Gabo, aki ettől a szűkszavúságtól, és a mögötte rejlő humortól jó eséllyel csak még vonzóbb lett a rajongók számára. Persze, nem csupán amiatt, mert megmutatta a világnak a tekintélyes péniszét, hanem azért is, mert kiderült, mennyire tökös, és tényleg nem fél teljesen kitárulkozni az emberek előtt – persze érzelmileg.

Itt lehet megtekinteni Pumped Gabo „anakondáját”, amíg az insta le nem tiltja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás