promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi hatalmas mellei még a Balatont is szebbé teszik – videó
Borítókép:  Opitz Barbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi falatnyi bikiniben hódította meg a Balatont, a rajongói pedig nem győznek betelni a vadító látvánnyal.

Az X-Faktor és a Sztárban sztár énekesnője, Opitz Barbi az ország egyik legnépszerűbb női előadója, legalábbis erről árulkodik a 280 ezer követője Instagramon, és rajongói megkérdőjelezhetetlen szeretete, hűsége. A fiatal híresség már elkezdte a nyári koncertszezont, de azért még volt ideje lubickolni kicsit a Balatonban, és erről egy szuperszexi videó is készült.

Opitz Barbi egy aprócska, alig takaró, csillogó rózsaszín bikiniben villantotta meg formás testét, miközben az óriási melleit szinte az arcunkba tolta – így egyszerre tudtuk élvezni a mesés Balaton, illetve az énekesnő vadító idomainak izgalmas, mindent elsöprő látványát.

Ezzel természetesen sikerült mindössze pillanatok alatt az ujja köré csavarnia a közönséget, hiszen valóban egészen ellenállhatatlan Opitz Barbi mosolya és dögös megjelenése – főleg a gyönyörű Balaton kék vizén.

Itt lehet megtekinteni Opitz Barbi videóját, ami rengeteg pozitív, dicsérő, sőt, helyenként kifejezetten kiéhezett kommentet kapott a hálás rajongóitól:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás