promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Utolsó álma is valóra vált a leukémiás kutyának
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincs is szomorúbb annál, amikor látjuk négylábú kedvencünk szenvedését. Olyankor a legtöbb, amit tehetünk, hogy utolsó napjait szebbé és komfortossá varázsoljuk, amennyire csak lehet.

Így tett Carlos Fresco is, miután megtudta, hogy imádott labradorja leukémiás lett. Az angol férfi és kutyája Monty 10 éve elválaszthatatlan barátok. Sajnos a kutyánál másfél éve vérrákot diagnosztizáltak, és habár gazdája és az orvosok mindent megtettek, hogy felépüljön, betegsége gyógyíthatatlannak bizonyult.

Forrás: Profimedia

Éppen ezért döntött úgy a férfi, ha a sors ennyi időt adott nekik, akkor a maradék napokat felejthetetlenné teszi és egy utolsó kalandra indult négylábú kedvencével.

Carlos a Mirrornak elmondta, hogy

Monty eleinte jól reagált a kezelésekre, végük az állapota rosszabbodni kezdett. Ezért egyik barátja azt javasolta, hogy menjenek el kirándulni, ahova természetesen Montyt is vitték.

Épp a walesi hegyekben barangoltak, amikor a férfi egy rozsdás talicskát talált, és az, ami ezután történt az igazán szívfacsaró.

Hogy Monty a lehető legkényelmesebben érezze magát, a taligát telerakták takarókkal, majd elkezdték feltolni a hegyre. Az arra kirándulók pedig látva az önzetlen cselekedetet, besegítettek és felváltva tolták a beteg labradort.

Carlos elárulta, hogy

Monty nagyon szerette, ahogy az emberek nyüzsögnek körülötte és tetszett neki a felhajtás.

A férfit is teljesen meghatotta és megdöbbentette a kedvesség, hogy az arra kiránduló idegenek időt és energiát szántak arra, hogy Monty álma teljesüljön.

Forrás: Profimedia

Sajnos a kutya állapota a nagy kaland alatt tovább romlott és néhány nappal később gazdája ágyában örökre lehunyta szemét és átkelt a szívárványhídon. Tette mindezt úgy, hogy egy boldog és kalandos élet állt mögötte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás