promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ők lesznek a Házasodna a gazda új szereplői - videó
Borítókép:  Házasodna a gazda Facebook
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismerd meg a gazdákat! Szerinted mindegyikük megtalálja a szerelmet?

Hamarosan indul a Házasodna a gazda új évada az RTL Klubon, ami korábban is egész jó nézettséggel futott a csatornán. Április 10-én, szombat este 21:05-től az RTL Klubon 3 nő és 5 férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője.

A műsor online felületén viszont már láthatóak a gazdák kisfilmjei, így azoknak, akik tűkön ülve várják, hogy megismerhessék az idei gazdákat, nem kell április 10-ig várniuk. Akiknek pedig valamelyik gazda vagy gazdasszony megtetszik, már most jelentkezhet a műsorba, és megpróbálhatja meghódítani valamelyiküknek a szívét. De hadd nyújtsunk mi is egy kis segítséget, alább láthatjátok a bemutatkozó kisfilmeket.

Ismerd meg Gergő gazdát!

Fiatal, jóképű, humoros és megnyerő. Gergő mesébe illő élete már önmagában felér egy csodával. Az igaz szerelem, a hetedhét országra szóló lakodalom és a „boldogan élnek, míg nem halnak” rész csak ezután következik. A királyfi ezúttal tényleg lóháton érkezik!

[[v1]]

Ismerd meg Pista gazdát!

Pista vérbeli, hagyományos magyar gazda. Nem kenyere a mellébeszélés: őszinte, egyenes, tisztességes ember. Ami a szívén, az a száján. Életében feltűnt már néhányszor a szerelem, mégis évek óta magányos. Minden vágya, hogy társat találjon egy olyan nő személyében, aki nemcsak elfogadja, de szereti is a tanyasi életmódot.

[[v2]]

Ismerd meg Gabi gazdasszonyt!

Gabi pont olyan férfi keres, mint amilyen ő nőben. Jólelkű, életrevaló és megbízható. Urak, itt a lehetőség, hogy újra napfényt vigyenek a gazdasszony életébe!

[[v3]]

Ismerd meg Klára gazdasszonyt!

Klára a jég hátán is megél. Határozott, céltudatos, viszont ha kapcsolatról van szó, akkor nem ő szeretné hordani a nadrágot. Az igaz szerelmet keresi, egy olyan férfit, aki mellett igazán nőnek érezheti magát. 

[[v4]]

Ismerd meg Viki gazdasszonyt!

Ha valakire, akkor Vikire pontosan illik az alábbi jelző: kívül kemény, belül lágy. Viki egy céltudatos nő, aki jól tudja, hogy mit akar az élettől: boldoggá válni egy olyan társ mellett, akire felnézhet és támaszkodhat, aki megérti, elfogadja, és egyenlő partnernek tekinti őt.

[[v5]]

Ismerd meg Zoltán gazdát!

Zoltán első blikkre egy marcona embernek tűnhet, de ez csak a felszín. Belül egy érző szív rejlik és csupán csak egy dologra vár, ami nem más, mint a szerelem.

[[v6]]

Ismerd meg Zoli gazdát!

Túlzás nélkül állítható, hogy igazi ritkaság a Zoli gazdához hasonló lelkitárs.

Ismerd meg Dávid gazdát!

Dávid egy dolgos, hagyománytisztelő, mégis modern és szeretetteljes férfi, akinek az életéből mindössze egyetlen láncszem hiányzik, ami nem más, mint a szerelem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás