promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyszerre hat nőt alázott meg a Házasodna a gazda egyik szereplője – videó
Borítókép:  Házasodna a gazda - Pisti gazda / rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy fordulatot vett a Házasodna a gazda, ugyanis Pisti gazda egyik versenyzőnél sem érezte a szikrát, ezért mindenkitől elbúcsúzott, pedig volt köztük olyan is, aki szerelmes lett belé.

Október 19-én indult az RTL Klubon a Házasodna a gazda című reality harmadik évadja, amiben négy férfi, és egy nő keres párt magának, és máris rengeteg meglepetés érte a nézőket, hiszen az egyik versenyző még az elején kiszállt, mert egyáltalán nem érezte jól magát a műsorban, most pedig Pisti gazda hozott egy nehéz döntést, amivel sokakat feldühített, és gyakorlatilag megalázott.

„Az a hat lány, aki ide érkezett, bennük nem látom azt a szépséget, mint amit én keresnék egy nőben. Azt a bájt, azt a mosolyt, azt az alakot, azt a kémiát nem látom egyikben sem, és sajnos ez a kevés beszélgetés elég ahhoz, hogy egy nagyon kemény, és határozott, szívből, mélyről jövő döntést hozzak”

– mondta nyers őszinteséggel Pisti gazda a műsorvezetőnek, Nádai Anikónak, aki folyamatosan „valami belement a szemembe”, illetve „látom a jövőt” tekintettel nézett rá, majd megnyugtatta, hogy az ő boldogsága a lényeg, szóval megérti.

Ezek után a versenyzőkkel is közölnie kellett Pisti gazdának a rossz hírt, akik ugyan mosolyogva, de lángokkal a szemükben hallgatták az indoklását, mely szerint a szíve azt súgja, hogy ennek a történetnek, és az ismerkedésnek vége van, mert senki sem nyerte el a tetszését. Végül barátságos, de azért távolságtartó kézfogásokkal váltak el, és még stílszerűen egy „jó etetést” is elhangzott, szóval elég kellemetlen volt az egész.

Dorisz saját elmondása szerint legszívesebben dühöngött volna, hiszen valljuk be, elég megalázó szituációról van szó, amit csak tetézett, mikor Margit könnyeivel küszködve bevallotta, hogy a rövid együtt töltött idő ellenére máris komoly érzelmeket táplál Pisti gazda iránt.

Itt lehet megtekinteni a szomorú jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás