promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ambrus Attila öngyilkos akart lenni – elárulta, végül miért nem tette meg
Borítókép:  Ambrus Attila / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila fejében megfordult az öngyilkosság gondolata, mikor börtönbe került, de most elárulta, hogy mi gátolta meg őt ebben.

Ambrus Attila volt a vendége a Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsornak, amiben egyebek között a legendás szökésének történetét is elmesélte. Ennél jóval mélyebb témákat is érintettek, és kiderült, hogy a Viszkis a börtönbe kerülése után komolyan elgondolkodott azon, hogy öngyilkos lesz, de végül nem tette meg, és azt is elárulta, hogy miért.

„Annyi könyvet olvastam, hogy tudtam, hogy hogy kell úgy magam kinyírnom, hogy ne fájjon. És nem akartam ezt az örömet megadni senkinek, hogy azt mondják, hogy egy gyáva nyúl vagyok. Mert tudod, ez egy megfutamodás”

– mesélte őszintén Ambrus Attila.

Tizenkét évig ült börtönben, közben tanult, szakmája lett, most pedig példás családapa, aki minden egyes napért hálás, amit kisgyermekével tölthet. Ambrus Attila rengeteg helyen hirdeti a második esély fontosságát, és jól látható módon Hajdú Pétert is meggyőzte erről, hiszen remekül elbeszélgettek az élet nagy dolgairól és az eddigi „kalandokról”.

Itt lehet megnézni a fent idézett jelenetet:

Ha bárki úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, akkor hívja a krízishelyzetben lévők számára a nap 24 órájában fenntartott, ingyenesen hívható 116-123-as, vagy a 06-80-820-111-es telefonszámot. Ha valaki másról van szó, akinek szüksége lehet a segítségre, akkor ezen az oldalon találhat információkat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás