promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ambrus Attila elárulta, hogyan sikerült meglógnia a börtönből 800 ezer forinttal a cipőjében – videó
Borítókép:  Ambrus Attila / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila meghökkentő részleteket árult el a legendás szökésével kapcsolatban Hajdú Péternek.

Ambrus Attila 1993 és 1999 között összesen 30 alkalommal rabolt ki többek között bankokat, takarékszövetkezeteket. A román-magyar határon sikerült elkapni őt, de fél évvel később csodával határos módon meg tudott lógni a rendőrök elől, mikor a Gyorskocsi utcában raboskodott, ráadásul mindezt úgy, hogy közben 800 ezer forint volt a cipőjében. Erről a legendás szökésről mesélt részletesen a Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban:

A Viszkis arról is őszintén mesélt, hogyan készült az első bankrablására, ami ha máshogy végződik, lehet, hogy nem indítja el a hat évig tartó „ámokfutását”. Elmondása szerint, ha az elrabolt körülbelül 400 ezer forint helyett azt a 2 millió forintot is sikerült volna elvinnie, amit a dolgozók akkor a pult alá rejtettek, akkor valószínűleg leállt volna:

Ambrus Attilát végül 17 év fegyházbüntetésre ítélték, de jó magaviselete miatt 12 év után szabadult. Azóta új életet kezdett, sokat tanult, dolgozik, családja van, és hatalmas felelősség számára, hogy kisgyermeke született. Erről is beszélt Hajdú Péternek, miközben meg is hatódott azon, mennyire szerencsés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás