promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szikora Róbert keményen büntetné a vírustagadókat
Borítókép:  iec2020.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szikora Róbert azokat a vírustagadókat, akik ezekben a vészterhes időkben bizonytalanságot szítanak. „Legyen már mindenki felnőtt ember és viselkedjen nagyfiúként!" – fogalmazott az R-GO frontembere.

Vannak, akik kifejezetten nem szeretik azokat az embereket, akik oltásellenesek, vírustagadók. Ebbe a táborba tartozik Szikora Róbert. Az énekes a Ripostnak ugyanis arról beszélt, hogy szerinte komolyan büntetni kellene azokat a vírustagadó véleményvezéreket, akik ezekben a vészterhes időkben bizonytalanságot szítanak.

„Minden épeszű ember beoltatja magát, hiszen tudja, hogy abból baj nem lehet, sőt segít vele önmagán, a szűkebb környezetén és összességében a világon is. (...) Nem értem, hogy a vírustagadóknak ma ez miért nem elég!? Március óta minden nap imádkoztam azért, hogy meglegyen az ellenszer, így amikor kiderült, hogy van oltás, az első napon regisztráltam. Ugyanerre szólítok fel minden felelősséggel gondolkodó magyar embert!" 

– mondta az R-GO frontembere.

Majd még keményebb hangnemet ütött meg az énekes, ráadásul szerinte egyszerű a helyzet: ha megbízunk egy pilótában, amikor repülőre szállunk, akkor ugyanúgy bíznunk kell most a kutatókban, az orvosokban.

„Legyen már mindenki felnőtt ember és viselkedjen nagyfiúként! Csak a gyáva ember nem oltat és csak a legsötétebb lélek képes erre buzdítani másokat, mindenféle szemenszedett hazugságot terjesztve! Bíznunk abban, hogy a választott kormányunk kiváló szakemberekkel vizsgáltatta be a már alkalmazott vakcinát éppen úgy, ahogy bízunk egy pilótában, amikor felszállunk egy gépre. Nem tesszük fel a kérdést, hogy vajon ért-e a repülő vezetéséhez, csak rábízzuk az életünket. Most bízzuk rá a kutatókra és az orvosokra ezt a kérdést! Azokra pedig, akik ezt a bizalmat próbálják aláásni, példás büntetést kellene kiszabni, hiszen az ellen dolgoznak, hogy az életünk végre visszatérhessen a normális kerékvágásba!” – mondta. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás