promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna dögös képpel kampányol az oltás mellett
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kelemen Anna fontosnak tartotta, hogy kiálljon a koronavírus elleni oltás fontossága mellett. A szőke szépség mindezt egy dögös, csábító képpel tette.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője az előző év végén arról beszélt, hogy fontos feladat előtt állnak, hiszen el kell oszlatni a kételyeket, „és felülírni azokat a felelőtlen véleményformálókat, akik álhírekkel és téves információkkal bizonytalanítják el az embereket". Győrfi Pál mindezt azzal kapcsolatban mondta, hogy sokan álhíreket terjesztenek a koronavírus elleni oltásról. Ezt pedig meg kell akadályozni.

A magát csak „az egyetlen és utánozhatatlanként" leíró Kelemen Anna is úgy döntött, beáll azok közé, akik felhívják a figyelmet a koronavírus elleni oltás fontosságára. A szőke szépség mindezt a maga dögös és erotikus módján tette.

„Sok háborút megnyert már az emberiség,minden korszaknak megvolt a maga küzdelme. Az idei szilveszter visszafogottságában hordozta, hogy pillanatnyilag egy negatív helyzet van, csak jobb jöhet! Ez az optimista szemlélet,amely szerintem az egész életünkhöz elengedhetetlen! Elgondolkodtató,hogy bizonyos távol-keleti vagy afrikai országokba utazáskor emberek tömegei gond nélkül beiktatják magukat a kötelező sárgaláz elleni oltással, ugyanakkor a világjárvány megfékezéséhez most félelmeik támadnak! A covid előbb-utóbb elmúlik de az életünk nem egyik napról a másikra fog visszarendeződni. Mint mondtam legyetek optimisták! A személyes véleményem az, hogy attól, hogy új év van a covid még a régi!"

– írta Instagram oldalán Kelemen Anna. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás