promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért körözték a magyar YouTube-sztárt
Borítókép:  Röviden.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kunu Márió egészen múlthét péntekig videóiról és zenéiről volt híres, aztán pedig már arról szóltak a cikkek, hogy a YouTube-celeb ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség, azóta pedig a férfiról nem tudott senki semmit. 

A fiatal zenész ellen a VIII. kerületi Rendőrkapitányság adta ki a körözést, de az a november 5-ére már el is tűnt a rendőrség hivatalos honlapjáról. 

A Blikknek nagy nehezen sikerült elérnie Máriót, aki elmesélte, hogy mi is történt pontosan. 

„Hét éve az édesapám agyvérzést kapott. Kórházba került, és bár az orvosok azt mondták, hogy szinte semmi esély a gyógyulására, egyre jobban lett. Pont a születésnapom volt, és úgy gondoltam, hogy elmegyek megünnepelni. A buli előtt érkezett a hír, hogy édesapám elhunyt. Amikor beértünk a kórházba, akkor derült ki, hogy már jó pár órával azelőtt elhunyt, mint ahogy minket hívtak. Kiborultam, gyászoltam, össze voltam törve, kiabáltam. Egyszer csak megjelent egy nagyobb darab férfi, akiről azt hittem, hogy biztonsági őr, és azért hívták oda, hogy engem elcsendesítsen. Ahogy kiszállt a liftből a két vállánál visszalöktem, ebből indult az egész”

– mesélte el részletesen az esetet a Youtuber a bulvárlapnak.

Márió később ugyan bocsánatot kért a bíróságon, de a büntetést így sem úszta meg. Felfüggesztett börtönbüntetést, valamint közel másfél millió forintos pénzbírságot ítélt meg végül a bíróság, melynek első részletét a zenész rögtön be is fizette, azonban állítása szerint utána nem jöttek a levelek. Mikor megtudta, hogy körözik, a férfi párja, Szandi járt utána az ügynek és befizette az elmaradt összegeket. 

„Nem mertem én, nem akartam kimenni az utcára, nem tudtam mi lesz, ha meglát mondjuk egy rendőr. Azóta kaptam egy igazolást, hogy befizettem a pénzt, sőt, ha jól tudom már a körözés is lekerült”

– mondta Márió.

Máriót és a családját megviselte, hogy az énekesről rengeteg álhír jelent meg, ráadásul a kommentelők sem kímélték őt. Állítása szerint ez újra feltépte a régi, édesapja halálakor keletkezett sebeit. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás